Celine, Persoonlijk

What’s in my bag?

Is het heel raar als ik zeg dat ik het altijd leuk vind om te weten wat mensen in hun tassen hebben? Geen idee waarom, misschien is het dat ik gewoon heel nieuwsgierig ben haha. Maar soms dan geeft het me ook weer een ideetje van wat handig is om in je tas te hebben. Ik besloot daarom eens een ‘What’s in my bag?’ te doen. Ben je benieuwd wat er in mijn zit? Kijk dan verder. Alle kruimels laat ik even achterwegen haha.

 

What's in my bag
What's in my bag

What's in my bag

 

Allereerst de tas. Ik heb eigenlijk helemaal niet zo heel veel tassen en wissel ook bijna niet van tas. De reden dat ik niet zo veel tassen heb is dat ik er gewoon niet mee om kan gaan. Op een of andere manier gaat er altijd wat kapot. Dan zit er opeens een gat in de stof aan de binnenkant of sloop ik het hengsel. Hoe ik het voor elkaar krijg weet ik niet, maar ik doe het elke keer weer. Ik vind het dan ook zonde om veel geld uit te geven aan een tas. Deze tas kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag van mijn moeder. Het is een tas van Supertrash. Ik ben er nog steeds super blij mee, maar ook deze heeft hier en daar al wat dingetjes die kapot zijn.

Dan de inhoud. Ik heb mijn tas verder niet opgeruimd en gewoon alles eruit gegooid wat er in zat. Precies op het moment dat ik de spullen op mijn bed had gelegd en een foto wilde gaan maken dacht mijn kat er gezellig bij te gaan liggen.

 

What's in my bag

 

Ik heb nog niet eens zo gek veel spullen in mijn tas. De dingen die ik in ieder geval altijd bij mij heb zijn mijn portemonnee, sleutels en oortjes. Mijn sleutels zitten alleen wel heel zielig aan een lintje. De sleutelhangers die ik had waren zo versleten dat ik ze maar weg heb gedaan, maar ik heb nooit meer nieuwe gekocht. Ik heb niet zo heel veel sleutels, alleen die van mijn fiets mist nog. Dus een hele sleutelbos heb ik niet. Maar wat sleutelhangers eraan ziet er toch wel gezelliger uit dan dit lintje. Ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren, want dit is echt iets wat ik gewoon vergeet.

Ook probeer ik altijd wel deodorant en een borstel bij te hebben. Altijd handig. Het stomme is dat ik mijn borstel niet eens zo gek veel gebruik onderweg, maar juist op het moment dat ik hem echt nodig heb ben ik hem vergeten. Heel fijn is dat altijd. En het spiegeltje en een oogpotlood zijn ook van die dingen die ik altijd makkelijk vind om bij te hebben. Een elastiekje draag ik altijd om mijn pols, maar ze waren allemaal uitgelubberd dus was het tijd voor nieuwe. Ze zijn alleen nog zo strak dat ik steeds striemen in mijn pols heb. Dan maar even zo :)

Het flesje water zit erin omdat ik net thuis kwam van mijn werk en daar altijd een flesje water drink. Sowieso is het altijd wel fijn om water bij te hebben vind ik. Het is wel een wonder dat ik hem nu in mijn tas had zitten, meestal vergeet ik hem mee te nemen.

Vraag me niet waarom er een brillendoekje in mijn tas zit. Ik had dan eerst wel een bril maar nu heb ik inmiddels alweer bijna een jaar lenzen. Mijn bril draag ik alleen nog maar af en toe ’s avonds thuis, dus het zou logischer zijn als hij gewoon thuis ligt.

Ik heb ook altijd mijn etui bij. Althans, bijna altijd. Puur omdat ik het makkelijk vind om een pen bij wil hebben en ik losse pennen altijd kwijt raak. Heb ik er geen nodig voor mijn werk, is het wel voor als ik ga geocachen. Of gewoon voor als ik even snel iets op moet schrijven. Nu denk je natuurlijk: ah, vandaar dat notitieboekje. Maar nee, ik heb eigenlijk nooit een schrift of notitieboekje bij buiten school om. Deze kreeg ik afgelopen donderdag van Cynthia. Ze was bij de Action en ze hebben daar nieuwe notitieboekjes waar ook kleine kleurplaatjes in staan. Dat is natuurlijk helemaal wat voor ons met onze liefde voor notitieboekjes en kleuren. Maar ik ben weer eens te lui om hem uit mijn tas te halen.

Voor de zonnebril is denk ik ook geen uitleg met dit lekkere weer! En de snoeppapiertjes, tja, dat negeren we even ;).

 

Het verbaasde mij dat het nog vrij opgeruimd was in mijn tas. Dit keer geen losse bonnetjes, verkruimelde koekjes of andere rommel.

 

 

Wat zit er altijd in jouw tas en mag echt niet ontbreken?

Liefs, Celine

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *