Celine, Persoonlijk

Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?


Laatst was ik mijn kinderspullen aan het uitzoeken. Toen kwam ik mijn vriendenboekje van vroeger tegen. Het was niet mijn eerste vriendenboekje, maar een vriendenboek die ik in groep 8 had. Volgens mij gebeurt dat nu niet meer in groep 8 haha. Ik kon mijn eerste vriendenboekje helaas niet vinden, maar het was wel echt leuk om dit al allemaal terug te lezen. Want dit is toch ook al zo 8 à 9 jaar geleden. Sommige spreek ik nog steeds wel af en toe.  Het is echt grappig om te zien hoe sommige antwoorden helemaal niet meer kloppen met hoe ze nu zijn.

Voorin het boekje moet je altijd iets over jezelf invullen. Het leek mij wel leuk om dat met jullie te delen en hem ook meteen opnieuw ‘in te vullen’ om te zien wat het verschil is.

 

Vriendenboekje Het huis Anubis

Vriendenboekje Het huis Anubis

 

 

Ik heb de persoonlijke gegevens uiteraard even weggelaten vanwege privacy. :)

 

Vriendenboekje antwoorden

 

 

Ik zit in de … klas – Ik zit nu niet meer op school

 

Hobby’s – Grappig om te lezen wat ik vroeger als hobby zag. ‘Lol maken’. Nu zijn mijn hobby’s bloggen, foto’s maken en naar Feyenoord gaan.

 

Mijn favoriete schoolvak – ‘Rekenen en natuurlijk pauze’. Wat een antwoord haha. Ik zit niet meer op school maar rekenen/wiskunde vind ik nog steeds erg leuk. Ook vind ik Engels best een leuk vak.

 

Stomste schoolvak – Biologie vind ik nu wel wat interessanter, maar ik vind aardrijkskunde en geschiedenis nog steeds verschrikkelijk.

 

Dit doe ik het liefst als ik alleen ben – Ik zou nu lekker serie kijken als ik alleen ben. Of muziek luisteren inderdaad!

 

Vriendenboekje antwoorden

 

Dit doe ik het liefst samen met mijn vrienden – ‘Naar alca gaan.’ Daarmee bedoel ik Alcazar, vroeger ‘the place to be’. Zo vaak ging ik daar niet heen, maar blijkbaar deed ik dat wel het liefst met mijn vrienden. Nu vermaak ik me al snel met mijn vrienden. Het leukste vind ik om een dagje weg te gaan en bijvoorbeeld te winkelen of naar de bioscoop te gaan. Maar gewoon lekker thuis bij iemand is ook erg gezellig!

 

Mijn lievelingseten is – Uhh. Ik denk dat ik vroeger iets te vaak bloemkool heb gegeten, want nu maak je mij er niet erg blij meer mee. Geef mij nu maar lekker Aziatisch eten. Of pasta vind ik ook erg lekker!

 

Ik gruwel van – Ik kan nog net lezen wat er is doorgekrast: ‘alleen in het donker zijn’. Ik weet niet of het te lezen is maar ik heb er blijkbaar later met potlood bijgeschreven dat ik ook gruwel van oorlog en ruzie. Echt zo’n antwoord die je vroeger inderdaad zou geven. Nu zou mijn antwoord zijn mensen die liegen.

 

Mijn favoriete tv-reeks – ‘Het Huis Anubis kon natuurlijk niet ontbreken in een Huis Anubis vriendenboekje. En daarna staat er Gtst < Duhhh’. Haha wauw. Oké. Ik zou nu eerder gaan voor Prison Break en The Vampire Diaries.

 

Goeie eigenschappen – Waarom zo’n poppetje achter lief? Alsof het sarcastisch is haha. Als ik nu goeie eigenschappen van mezelf zou noemen zou dat zijn dat ik eerlijk ben en je op mij kunt rekenen.

 

Gekke trekjes – Mijn antwoorden worden echt steeds raarder. Blijkbaar schreef ik altijd xd achter elke zin op msn (maar wel alleen bij vriendinnen natuurlijk, stel je voor dat je zou denken dat ik dat bij iedereen zou doen haha). Een gek trekje van mezelf nu?  Ik heb er vast heel veel, maar dat antwoord blijf ik jullie schuldig.

 

Mijn geheime wens voor de toekomst is – Vrede is een beetje onmogelijk en de persoon waarmee ik altijd BFF wilde blijven spreek ik ook niet meer haha. Dus dat ik een beetje mislukt. Het enige wat ik hoop is dat mijn familie en vrienden en ik maar heel lang gelukkig en gezond mogen blijven.

 

 

Vriendenboekje antwoorden

 

 

Ik heb het vriendenboekje van mijn broertje gevonden waar ik zelf ook in geschreven had en ik vond het wel leuk om deze nog even kort te delen. Ik denk dat ik ongeveer even oud was.

 

Mijn lievelingszanger of zangeres – Jan Smit? Seriously? Ik kan me niet eens herinneren dat ik vroeger veel naar zijn muziek luisterde, maar goed. Nu heb ik niet echt een favoriete artiest, maar als ik moest kiezen zou ik voor Ed Sheeran gaan. Ik baal ook nog steeds zo erg dat ik geen kaartjes heb kunnen kopen voor zijn concert volgende maand!

 

De mooiste film die ik gezien heb – Zoop in Afrika en in India. Dat waren natuurlijk ook wel echte top films ;).  Ik zou echt niet weten welke ik nu zou kiezen. Er zijn zoveel mooie films.

 

Mijn lievelingsdier is – Hoewel ik vroeger blijkbaar niet kon kiezen, denk ik dat ik nu voor een kat zou gaan. Ik vind het zulke heerlijke beestjes! Je kunt zo lekker met ze kroelen en ze zijn zo lekker lui.

 

 

Nog steeds vind ik zo’n vriendenboekje echt een leuke herinnering. Ik vind het ook tof dat het nu ook nog steeds een ding is. Toen ik namelijk de opleiding onderwijsassistent deed en stage liep op een basisschool werd ik regelmatig gevraagd om in een vriendenboekje van een leerling te schrijven. Het is echt iets voor alle tijden en ik denk dat het ook niet zo snel zal verdwijnen.

 

Heb jij je vriendenboekje van vroeger nog?

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *