Celine, Persoonlijk

Will You Press The Button?

Een tijdje geleden schotelde ik mijzelf wat dilemma’s voor uit Het Grote Dilemma Op Dinsdag – boek. Nu doe ik het een beetje op een andere manier. Misschien ken je deze website wel. Ook hier krijg je een soort dilemma’s voorgeschoteld. Het is vaak zo dat je iets kan krijgen (van iets materialistisch tot een bepaalde eigenschap), maar daar tegenover wel iets staat dat je helemaal niks vind. Vind je het het dan waard? Zou jij op de knop drukken of doe je het toch niet? Ik heb er een paar uitgekozen om in dit artikel te bespreken.

 

Will you press the button?

Ik zie mezelf nog niet zo staan bij een klassiek concert of juist hele heftige rock muziek, maar als ik dat moet doen om concert kaartjes te krijgen voor de concerten die ik wel heel graag wil, heb ik dat er graag voor over!! Cynthia en ik grepen bijvoorbeeld helaas mis voor Bruno Mars. Alleen al voor kaartjes voor dat concert zou ik naar een vreselijk concert gaan. Al moet ik er naar 5! I will press the button!

 

Will you press the button?

 

Ik wilde eerst zeggen dat ik dit een hele lastige vind. Maar nu ik er langer over nadenk is het helemaal geen moeilijke keus. Ik zou niet op de knop drukken. Ik heb wel eens last van zenuwen maar dat is ook vaak gewoon gezonde spanning voor iets. Uiteindelijk is dat alleen even vervelend voor jezelf, maar het gaat ook weer over. Als je heel random boos wordt hebben anderen daar ook last van en veroorzaak je misschien alleen maar ruzie.

 

Will you press the button?

 

Slim zijn is hartstikke fijn, maar als je alles weet valt er ook niks meer te leren of te ontdekken. Dat lijkt me eigenlijk alleen maar saai. Natuurlijk zou ik van sommige dingen echt wel meer willen weten, want als het gaat over bepaalde onderwerpen kun je me best dom noemen haha. Maar dat allemaal in ruil voor mijn herinneringen uit mijn kindertijd heb ik er nooit voor over. Die herinneringen zijn mij juist heel dierbaar. Dus ik zal niet op de knop drukken.

 

Will you press the button?

 

Deze vind ik wel heel lastig. Soms zou het best wel heel fijn zijn om gedachte te kunnen lezen van sommige mensen. Je weet dan wat ze van jou of van een bepaalde situatie vinden. Of ze eerlijk tegen je zijn. Maar als de mensen waarbij je hun gedachte leest dat dan weten, zijn ze misschien beledigd dat je ze niet geloofd op hun woord. Of ze vinden je gewoon een creep haha. Maar als je niks te verbergen hebt zou het ook weer niet uit moeten maken. Ik weet niet wat ik zou doen, want het voelt ook als een bepaalde privacy schending. Wat zou jij doen?

 

Will you press the button?

 

Ja ja ja ja ja! Ook al is het super jammer dat je nooit meer terug kan naar het land, je hebt het dan wel gezien! Reizen kost zoveel geld maar is we het mooiste wat er is. (Dit heb ik geloof ik echt al 100 keer gezegd haha. En waarschijnlijk is dit ook niet de laatste keer.) Ik zou overal dan ook voor een langere tijd blijven zodat ik echt de tijd heb om het land te leren kennen. Hier hoef ik echt geen twee keer over na te denken.

 

Will you press the button?

 

Ik zou heel graag een of meerdere instrumenten willen kunnen bespelen. Niet om er beroemd mee te worden maar gewoon voor mezelf. Ik hou van muziek. Ik kan het ook echt de hele dag door luisteren en ik kan mij niet voorstellen dat er iemand is die er niet vrolijk van wordt. Het lijkt me zo leuk om dan zelf een muziekinstrument te kunnen spelen. Dan kan je nog iets meer opgaan in de muziek. Ik heb dus niet echt de behoefte om er live mee te kunnen optreden. En als ik het dan echt zo goed kan, kan ik het altijd nog op Youtube zetten. Dus zonder enige twijfel zal ik op de knop drukken!

 

 

Zou jij dezelfde keuzes maken als ik? Of heb je juist een hele andere mening?

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *