Celine

Youtubers die ik volg

Net als dat ik verslaafd ben aan het lezen van blogs, ben ik ook verslaafd aan Youtube. Ik ben dan ook op een heleboel Youtubers  geabonneerd, vooral op Nederlandse kanalen. Ik laat je vandaag een paar van mijn favoriete kanalen zien.

 

Stellig

 

Stellig is het Youtube kanaal van Darcy en Thomas. Je zou ze kunnen kunnen van hun eigen Youtube kanalen Theaumas en DarcyLazar. Hun Youtubekanaal Stellig zijn ze gestart omdat Darcy zwanger is. Of althans, ze was zwanger. Een paar dagen geleden is Darcy bevallen van een tweeling. De hele zwangerschap kwam er elke dag een vlog online om ons op de hoogte te houden hoe het gaat. Het was namelijk ook niet echt een makkelijke zwangerschap, maar gelukkig is alles goed gekomen en zijn ze nu trotse ouders van twee gezonde dochtertjes. Nu ze is bevallen gaan de vlogs gewoon verder. Het toffe aan hun Youtube kanaal vind ik dat ze open en eerlijk over alles zijn. Ze vloggen alles wat ze mee maken en laten het ook zien als het even tegen zit. De echtheid maakt het zo leuk om elke keer weer te kijken.

 

 

Laura Ponticorvo

 

Laura Ponticorvo kende ik al van het programma ‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde’. Wat heb ik genoten van dat programma zeg! Nog niet zo lang geleden ontdekte ik haar Youtube kanaal waar ze dagelijks vlogt, doordat ik haar zag bij een televisieprogramma. De zoon van haar vriend, Luca, deed namelijk auditie bij The Next Boy / Girl Band. Daar herkende ik haar en zocht ik haar op. Ondertussen heb ik heel veel vlogs terug gekeken en loop ik al aardig bij. Ze is zo lekker spontaan, maar vooral ook heel erg zichzelf. Haar vlogs kijken lekker weg en daarom verdient het wel een plekje in mijn favorietenlijstje.

 

Roadtrippers

 

Roadtrippers komt ook elke zaterdag om 16:30 uur op RTL 5, maar ik kijk het eigenlijk nooit op tv. Daarom vind ik dat hij wel in dit lijstje mag haha. In Roadtrippers nemen twee teams het tegen elkaar op. Team 1 bestaat uit de jongens van Stuk TV en team twee is het zogenoemde Team Girls, bestaande uit Tess Milne, Shelly Sterk en Gwen van Poorten. Het doel is om binnen 14 dagen hemelsbreed zo ver mogelijk van het startpunt te komen. Echt echte week kijk ik weer uit naar een nieuwe aflevering, zo leuk!

 

Kalvijn

 

Als je net als ik al een aantal jaar je tijd doorbrengt met het kijken van Youtube filmpjes, ken je vast ook de Kelvlog en zijn ‘kut reclames’. Toen volgde ik hem al en inmiddels zijn we een aantal jaar verder en heeft hij sinds kort zijn Youtube naam veranderd naar Kalvijn. Toen ik 14 / 15 was volgde ik hem dus al en gek genoeg vind ik de filmpjes nu ik 20 ben nog steeds geniaal. Ik kijk niet altijd alle filmpjes meer, maar de meeste toch wel. Dat het leuk blijft komt denk ik omdat hij (natuurlijk) ook ouder is geworden en zijn filmpjes dus ook wel mee veranderen. Ik moet elke keer weer lachen.

Sophie, die je in deze video ziet, is trouwens ook een hele leuke Youtuber! Ik kan ook echt zo hard lachen om haar. Maar omdat ze niet altijd even regelmatig upload (wat mij eigenlijk niet heel veel uitmaakt) zet ik haar toch niet apart in dit lijstje.

 

Wander

 

Met mijn liefde voor reizen kan Wander natuurlijk niet in mijn lijst ontbreken. Cynthia vertelde mij ooit over dit kanaal en sindsdien is Wander echt één van mijn favoriete kanalen. Er worden steeds twee verschillende Youtubers, acteurs of zangers-zangeressen naar een onbekende bestemming gestuurd. Van te voren krijgen ze alleen een paklijst. Voor ze het vliegtuig ingaan krijgen ze de bestemming pas te horen. Een beetje een srprs.me idee dus!
Sinds deze maand is er ook iets nieuws. Naast de surprise trips komt er nu ook een ´Wander World Battle´. Daarin strijden twee duo´s in twee verschillende landen tegen elkaar. Ze moeten allemaal 8 challenges uitvoeren en wie het meeste wint mag dan nog een keer mee op reis.
En ook komt er elke week een ´Wander List´ online, waarin je reis tips en tricks krijgt. Echt helemaal tof!

 

Teske de Schepper

 

Ik kon het gewoon echt niet over mijn hart verkrijgen om Teske niet te noemen. Jullie zullen haar allemaal wel kennen. Net als Kelvin volg ik Teske echt al zowat vanaf haar begin. Net als op haar blog, maakte ze vooral beautygerelateerde filmpjes. Maar ondertussen is ze zoveel meer. Het leuke vind ik dat ze echt heel origineel is. Ik kan echt jaloers worden als ik zie dat ze weer een te gek nieuw idee heeft bedacht. Maar ze werkt er ook zo keihard voor en ze heeft het ook meer dan verdient. Net als Stellig is Teske ontzettend zichzelf, altijd. Cynthia en ik waren begin deze maand bij haar concert. En ook daar was ze ‘gewoon Teske’. Precies zoals ze is in haar filmpjes en overkomt op haar blog.

 

 

 

Dit waren voor nu even mijn favoriete Youtubers. Ik kan nog wel even door gaan als het gaat om Youtubers die ik heel leuk vind. Maar filmpjes waar ik het meeste blij van wordt, zijn toch wel van deze 6!

 

 

Wat is jouw favoriete Youtube kanaal?

Liefs, Celine

PS.: Ben je al op ons Youtube kanaal geabonneerd? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *