Cynthia

Adèle

Zoals jullie afgelopen woensdag al hebben kunnen lezen zijn Celine en ik maandag en dinsdag naar Antwerpen geweest.In dat artikel hebben jullie ook kunnen lezen dat we naar Adèle zijn geweest. En toen heb ik tegen Celine gezegd dat ik daar graag wat over wil vertellen ,maar wat heb ik een spijt haha. Ondertussen ben ik al een uur verder en ik heb dus nog steeds geen idee waar ik moet beginnen. Het concert was in één woord geweldig!

IMG_4335

Op het moment dat de kaartjes in de verkoop gingen hadden Celine en ik stage. We konden dus beide geen kaartjes proberen te kopen. Mijn vriend heeft toen met twee laptops, een ipad en zijn telefoon gezeten voor kaartjes. Ik had zelf niet heel erg veel hoop omdat het concert zo gewild is en we konden ook maar één dag van de twee concerten die ze gaf. Vanaf het moment dat de kaartverkoop begon heb af en toe op mijn telefoon gekeken, en wat duurde het lang voordat ik iets hoorde. Althans voor mijn gevoel dan. Na 45 minuten kreeg ik al een whatsapp dat hij kaartjes had!

En toen was het al 13 juni. De dag dat we naar Antwerpen zouden gaan. De tijd is echt zo snel gegaan dat we een week van te voren nog snel moesten boeken via airbnb. Maar het was allemaal goed geregeld. We hebben de hele dag nog in Antwerpen gelopen en gingen ’s avonds naar het concert. De deuren gingen om half 7 al open en het concert zou stipt om half 9 beginnen. Uiteindelijk waren we pas om 10 over 8 in de zaal. We zijn volgens mij nog nooit zo laat nog binnen gekomen ,maar we waren wel op tijd. Adèle begon vijf minuten eerder dan gepland, wat we wederom ook nog nooit bij een concert hebben meegemaakt.

Ik had al zo ontzettend veel dingen over haar gehoord dus ik had hele hoge verwachtingen en vanaf het moment dat ze begon met zingen dacht ik alleen maar ‘wauw’ en dat tot het eind van het concert. Ze kan zo ontzettend goed zingen, ze heeft echt al m’n verwachtingen overtroffen. Adèle kan niet alleen geweldig zingen ze is ook echt ontzettend grappig en heeft een flinke dosis zelfspot.

IMG_4324

Zoals ik al van vele had gehoord praat Adèle heel erg veel en dat klopt ook. Ze doet het op zo’n leuke manier dat heel de zaal dubbel ligt. Zo had ze uitspraken als ‘Als jullie hier naartoe zijn gekomen om te dansen dan zit je verkeerd want mijn liedjes zijn niet echt om op te dansen’ en ‘Dit shirt hebben ze te klein gemaakt.’ Dit ging zo heel de show door echt geweldig.

Op de dag dat wij naar het concert zijn geweest moest België ook spelen. Dus we hebben tijdens de show ook nog heel even naar het EK gekeken. Adèle had een shirt aangetrokken,die te klein was zoals ze zelf zei’ en liep met de Belgische vlag en zo hebben we ongeveer vijf minuten naar voetbal gekeken. Daarna kreeg ze dus daadwerkelijk haar shirt niet meer uit en heeft ze het volgende nummer met het shirt nog aan gezongen. Dat is ook nog te zien op de foto hieronder.

IMG_4336

Het concert was rond kwart over tien afgelopen. Dat was helaas wel al wat eerder dan dat er op de kaartjes stond. Maar het was echt geweldig! Dit was serieus het beste concert wat ik heb meegemaakt, en dat zijn er ondertussen al aardig wat. Uiteindelijk heeft Adèle dus 1 uur en 45 minuten op het podium gestaan en ik heb elke minuut ervan genoten. De kans dat ze binnen een korte tijd weer terugkomt is natuurlijk heel erg klein maar als ze weer komt dan zou ik zeker nog een keer willen.

IMG_4337

Zijn jullie naar het concert van Adèle geweest? Of is het iets waar je graag naartoe had willen gaan?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *