Cynthia, Persoonlijk

Alle oude producten opmaken

Ik ben echt heel erg goed in het verzamelen van dingen. Ik denk dat jullie dat ondertussen ook wel weten maar het is niet alleen Blond Amsterdam of Notitieboekjes. Ik heb ook ontzettend veel cosmetica en verzorgingsspullen en daar ben ik achter gekomen toen ik mijn kamer ging opruimen. Ik zou er een heel weeshuis gelukkig mee kunnen maken denk ik. Toch blijf ik steeds meer kopen en vanaf nu gaat daar verandering in komen. Ik mag geen spullen meer kopen voordat ik het allemaal heb opgemaakt.

Ik ga jullie natuurlijk ook allemaal laten zien wat ik heb zodat jullie een goed beeld hebben.

 

Verzorgingslade

 

Opmaken

 

Allereerst mijn verzorgingslade. Helemaal bovenin zie je een paar kleine mandjes. Op dit moment zijn die al aardig leeg maar wat er nog wel in staat zijn een aantal douchegels. Nu zou je zeggen dat is toch niet zo veel? Dat klopt maar dat zijn de douchegels die beneden niet meer in het mandje passen. Dus ik heb er nog veel meer.

Linksonder zie je een mandje met allemaal tonics staan. Om precies te zijn zes stuks en nog twee mini verpakkingen. Ik gebruik op dit moment bijna altijd micelair water en daar heb ik dan ook twee flessen van op voorraad maar ik moet van mezelf die andere ook maar eens op gaan maken.

In het midden zie je een aantal verpakkingen watjes liggen. Die gebruik ik ook heel erg veel dus dat vind ik niet zo erg als ik daar een voorraadje van heb. Maar daarnaast liggen maskertjes. En om eerlijk te zijn kan ik mij niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst een masker heb geprobeerd. Ik heb ze even geteld en het zijn er maar liefst 15. Dat is wel heel erg veel voor iemand die nooit maskers gebruikt haha.

Aan de rechterkant heb je allemaal mini’s staan. Die gebruik ik wel als ik ergens heen ga maar dat gaat niet zo hard. Dat stukje gaat langzaamaan wel op alleen duurt dat wat langer denk ik.

 

Opmaken

En dit zijn al mijn body butters en body lotions. Het zijn er aardig wat en eigenlijk gebruik ik ze niet zo heel erg veel. Ik heb 5 body butters van The Body Shop en nog een stuk of 10 van andere merken. Gelukkig zitten er veel kleine verpakkingen tussen dus dat moet wel goed komen met opmaken denk ik.

 

Make-up

 

Opmaken

 

Ik ben bang dat dit nog het ergste is. Mijn make-up. Ik heb echt belachelijk veel blushes, ik denk wel meer dan 40. En hoeveel gebruik ik er? Geen. Ook heb ik 11 foundations! Als ik er goed over nadenk is het echt belachelijk en zit er enorm veel geld in. Een aantal jaar geleden gebruikte ik redelijk vaak make-up maar nu eigenlijk helemaal niet meer. Op een beetje mascara na. Toch vind ik het wel heel leuk en wil ik dus weer wat meer gaan gebruiken. Misschien dat het dan ooit nog op komt.

 

Badspullen

 

Opmaken

Over het algemeen gaat dit altijd wel goed. Meestal sla ik heel veel in en dan maak ik alles weer op. Toevallig heb ik niet zo heel lang geleden heel veel Aussi shampoo gekocht voor heel weinig. Op dit moment kan ik dus wel weer een tijdje vooruit. Douchegel heb ik wel echt ontzettend veel. Op dit moment staan er zeven in de douche en ik heb er natuurlijk ook nog een aantal boven staan zoals jullie net zagen.

 

Overig

 

Opmaken

 

Ik heb niet alleen veel cosmetica en verzorgingsproducten ik heb van veel meer dingen heel erg veel. Bijvoorbeeld Washi tape. Ik wil niet eens weten hoeveel het er zijn maar ik moet ze wel eerst is gaan gebruiken voordat ik nieuwe ga kopen.

 

opmaken

 

Geur kaarsen is ook zoiets wat ik maar blijf kopen. Op dit moment zijn het er twintig en in die witte doos zitten nog geur olie’s voor in een brandertje. Van de zomer steek ik niet zo vaak een kaars aan maar in de winter wel regelmatig. Dit is dus iets wat voorlopig nog niet op gaat maar richting de winter weer wat meer.

 

Dit zijn een aantal dingen waar ik mij voorlopig op ga richten om op te maken. Ik zal over paar maanden een keer een update geven. Tot het einde van dit jaar zal ik deze challenge zeker proberen vol te houden en aan het eind ga ik kijken of ik echt goed mijn best heb gedaan.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged

4 thoughts on “Alle oude producten opmaken

  1. Ik heb zelf ook alles bij elkaar gezet en netjes gesorteerd om op te maken. Best moeilijk.. Is er net iets op krijg je nieuwe producten als cadeautjes. Ook bijna jarig en dan zal er ook wel weer meer komen. Iig voorlopig hoef ik er lang geen geld meer aan uit te geven denk ik. Ik ben benieuwd naar je update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *