Cynthia, Persoonlijk

Augustus blogmaand

Vanaf vandaag komt er elke dag een artikel online. Ik ga een blogmaand houden. Dit ga ik alleen doen dus jullie kunnen vanaf nu nog 30 dagen genieten van mijn artikelen.

Alle artikelen komen gewoon om 6 uur online. Natuurlijk blijft Celine gewoon bloggen op woensdag dus dan kunnen jullie genieten van twee artikelen. Mijn artikel komt op woensdag om 15.00 online.

Ik heb er heel erg veel zin in maar vind het ook wel spannend. Zoals jullie weten ben ik niet zo goed in plannen en in uitstellen ben ik echt een kei dus dat gaat nog wat worden. Ik heb dan helaas ook nog niet zoveel vooruit geschreven. Ik had wel al heel goed een planning gemaakt. Die ga ik natuurlijk nog niet aan jullie laten zien want dat zou niet leuk zijn.

 

Waarom elke dag bloggen?
Een keer per week bloggen is eigenlijk niks vergeleken met wat de meeste bloggers doen, (bijna) elke dag. Ik wilde dat ook graag een keer proberen en augustus leek me daar een perfecte maand voor. Ik heb dan nog vakantie en ik heb dus genoeg tijd om te bloggen. Ook staat dit op mijn Day zero project dus aan het eind van de maand kan ik, hopelijk, weer een doel afstrepen. En dan niet gelijk één maar twee. Ik kan alvast verklappen dat in deze maand ook een nail art week komt. Dus zeven dagen lang een andere nail art.

 

Wat kunnen jullie verwachten?
Uiteraard elke dag een artikel zoals ik al had verteld. Maar wat voor artikelen zijn het? Ik heb er voor gekozen om niet elke dag een artikel van minimaal 600 woorden te maken. Dat zou iets te veel worden denk ik en het moet wel leuk blijven. Het verschilt dus elke dag. Sommige artikelen zullen aan de korte kant zijn en sommige weer wat langer. Op zaterdag kunnen jullie sowieso een normaal ‘lang’ artikel van mij verwachten omdat dat natuurlijk mijn eigen dag is en op woensdag vaak een wat korter artikel omdat er dan ook al wat online is gekomen van Celine.

 

Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook. Kom dus vooral elke dag even een kijkje nemen of volg ons op bloglovin of like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven.

Liefs,
Cynthia

Volg ons op Bloglovin

Like ons op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *