Cynthia, Films, series, boeken

Bioscoop films

De scholen zijn weer begonnen en dat betekend dat er weer veel nieuwe films uitkomen. En met een Pathe pas is dat maar al te leuk. Ik heb een aantal films op een rijtje gezet die ik nog graag zou willen zien. Een aantal die al uitgekomen zijn en sommige komen binnenkort uit.

Pathe_logo.svg

The shallows

In de zenuwslopende thriller The Shallows wordt Nancy aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai.

Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?

De shallows duurt maar 86 minuten en is sinds 18 augustus in de bioscoop. Ik heb de trailer al meerdere keren in de bioscoop gezien en ben heel benieuwd naar de film. Ik denk dat de film of heel erg tegen gaat vallen of supergoed is. De trailer trekt wel heel erg aan. Ik ben alleen bang dat dat ook het spannendste van de hele film is.

War dogs

War Dogs is de nieuwe actie komedie van regisseur Todd Philips (The Hangover – trilogie), met in de hoofdrollen Oscar®genomineerde Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, Moneyball) en Miles Teller (Whiplash, de Divergent – trilogie).

Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt War Dogs twee bevriende twintigers, (Hill en Teller) die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger.

Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op en nemen zij het er goed van. Het duo krijgt het wel heel heet onder de voeten, wanneer ze op het punt staan een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen, niet de meest onbelangrijke hiervan is de Amerikaanse overheid. In de film schitteren ook Ana de Armas (Knock Knock) en viervoudig Oscar®genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook).

War dogs is ook vanaf 18 augustus al in de bioscoop te zien en duurt 114 minuten. Dit lijkt me vooral een hele grappige film. De acteurs Jonah Hill en Miles Teller vind ik ook altijd wel goed. Ik denk dat dit een leuke film word en je lekker achterover kan zitten en lachen.

mechanicposter

Mechanic: Resurrection

Na de dood van zijn partner is Arthur Bishop (Jason Statham) gestopt als huurmoordenaar.

Maar veel tijd om op een tropisch eiland te genieten van zijn nieuwe liefde krijgt hij niet: zijn meest geduchte vijand kidnapt zijn vriendin Gina (Jessica Alba) en dwingt hem zijn oude werk weer op te pakken. 

Drie onmogelijke moordaanslagen op drie continenten…, die eruit moeten zien als ongelukken. Alleen dan blijft Gina in leven. Bishop realiseert zich dat een braaf en eerlijk leven er voor hem gewoon niet in zit. Zijn vijanden bieden hem geen keus…

Deze film is op dit moment al in voorpremiere maar officieel vanaf 1 september in de bioscoop en duurt 99 minuten. Op aanrader van Alex hebben we van de week deel 1 gezien en die vond ik heel erg goed en ben nu ook heel erg benieuwd naar deel 2.

Adios amigos

Twintigers Lars (Martijn Lakemeier) en Philip (Yannick van de Velde) kunnen hun ogen niet van de meisjes in het zwembad afhouden. Hun vriend Joost (Bas Hoeflaak) is blind dus moet het met hun opmerkingen doen.

Niet dat Lars en Philip wel iets met de meisjes kunnen; Philip kan zich vanwege een spierziekte niet bewegen en Lars heeft een hersentumor die hem in een rolstoel houdt. Dus op naar de plek waar volgens Lars alle meisjes gewillig zijn; Salou! 

De drie vrienden strikken verzorgster Lub (Margot Ros) die een bus heeft om hen te rijden. Maar losgerukt uit hun vertrouwde omgeving worden ze hard geconfronteerd met hun afhankelijkheid. En blijkt dat ze met grove humor niet al hun diepste angsten kunnen verdoezelen. Met iedere kilometer gaat de reis minder over seks en meer over vriendschap.

Adios amigos lijkt me gewoon een hele grappige film. Toch zit er een heel serieus onderwerp in. Ik denk dat ze de balans heel goed hebben weten te maken en ben heel benieuwd. Adios amigos draait vanaf 8 september in de bioscoop en duurt 92 minuten.

 

Dit waren de films die ik de komende tijd graag zou willen zien. Als ik ze allemaal ga bekijken betekend dat dat ik mijn unlimited pas er makkelijk uit haal, gelukkig.

Welke films zou jij nog graag willen zien?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *