Cynthia, Films, series, boeken

Bioscoop: Patriots day

Een heel artikel wijden aan 1 film? dat zal ik niet zo heel snel doen ,maar vandaag doe ik het toch. Ik ben afgelopen donderdag naar de bioscoop geweest en ik ben nog geen 10 minuten thuis of ik ben dit al aan het typen want ik wil dit echt heel graag met jullie delen.

Om heel eerlijk te zijn heb ik niet heel veel reclame over deze film gezien voordat hij in premerie ging. Het was wel een film die gelijk mijn aandacht trok, De film heet Patriots day. Ik ga natuurlijk niet teveel verklappen over de film want dat zou niet leuk zijn ,maar dat is eigenlijk best wel moeilijk.

Omschrijving

‘Patriots Day’ volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

De film duurt 130 minuten dus dat is een aardige zit. Op IMDB is het gemiddelde van de film een 7,6. Ondanks dat het een heel goed cijfer is zal ik het zelf toch zeker een 9 geven.

Mijn mening

De film heeft mij echt van het begin tot het einde helemaal meegenomen. Ik had helemaal niet het idee dat ik daar meer dan twee uur had gezeten. Toch had de film ook echt niet langer moeten duren want dan zou het te langdradig worden.

Alex vond het begin van de film niet zo heel leuk en had dus ook van de rest van de film niet zoveel meer verwacht. Ik snap het wel want in het begin draait het vooral om 1 persoon. Na een tijdje kom je er achter dat alles vanuit zijn perspectief en gedachten is gefilmd. Het was dus wel heel bijzonder om te zien hoe die dagen zijn verlopen voor hem.

Ik vond vooral de aanslag zelf echt heel erg goed gefilmd en ik zat echt op het puntje van mijn stoel. Er waren ook camerabeelden van de dag zelf. Ik vond het mooi hoe ook die in de film verwerkt waren.

 

Verder wil ik eigenlijk niet teveel meer over de film vertellen behalve dat je hem echt zelf moet gaan kijken. Ik heb het ook echt nog nooit zo rustig meegemaakt in de bioscoop. Normaal zie je wel eens mensen op hun telefoon kijken of hoor je ze praten maar nu echt helemaal niemand. Zelfs toen de film afgelopen was bleef het nog een tijdje stil.

 

Als je de film al heb gezien ben ik heel benieuwd wat jij er van vond

Liefs,

Cynthia

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *