Cynthia, Persoonlijk

Blond Amsterdam wishlist

logo_url

Ondertussen spaar ik al een tijdje Blond Amsterdam servies, ik heb eigenlijk geen idee hoe lang. Maar de afgelopen maanden heb ik aardig wat gekocht en ben mij er wat meer in gaan verdiepen. Ondertussen heb ik best wel een lange wishlist gemaakt. Er is zoveel leuks, en er komt elke keer weer wat bij. Helaas is Blond Amsterdam best wel prijzig.

 

Als eerste een die ik denk ik nooit ga krijgen maar kan het altijd proberen. De Blond Amsterdam vaas. Deze is helaas niet meer te koop in de winkel en is heel erg geliefd. Normaal kost deze vaas al 50 euro wat ik al heel erg veel geld vind. Maar op dit moment gaat die meestal tussen de 80 en 100 weg. Dat vind ik echt veel te veel geld, ondanks dat ik hem echt superleuk vind. Ik blijf gewoon hopen dat er ooit een nieuwe vaas komt of dat deze voor een stuk minder wordt verkocht.

 

12f3f1ae1ee881628348dc588a0d44f0

Dit bord vind ik ook echt superleuk. Helaas is ook deze niet meer te koop in de winkel. Toch zie ik hem af en toe nog wel voorbij komen op marktplaats of via Facebook. Meestal ben ik dan te laat of wordt er naar mijn idee te veel op geboden. Toch blijf ik het gewoon proberen, ooit ga ik deze nog wel krijgen.

Ik heb al een aantal dingen van de Efteling serie. Toch wil ik nog wel een paar dingetjes. Onder andere de lepeltjes. Ik vind ze er zo leuk uitzien, helaas zijn ze 20 euro wat ik best wel prijzig vind. Ook wil ik nog graag de cookie pot en de schaal van de Efteling serie.

 

Dit is een hele oude serie in samenwerking met Douwe Egberts. Ik vind de kopjes echt superleuk. Helaas zijn ze niet meer te koop en kom ik ze ook nooit tegen. Toevallig van de week wel één keer maar toen gingen ze echt voor de hoofdprijs weg. Dus ik denk dat dit ,net zoals bij de vaas gewoon goed blijven zoeken en hopen op een goede deal.

 

Dit is een deel van wat er op mijn wishlist staat. Er staat nog wel meer op maar ik vind het wel leuk om er een keer een deel twee van te maken. Ik denk ook dat die steeds langer gaat worden aangezien ik van mezelf voorlopig even niet te veel mag kopen en er wel weer heel veel leuke dingen uit gaan komen.

Sparen jullie ook Blond Amsterdam servies?

Liefs,
Cynthia 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *