Cynthia, Persoonlijk

Color run

Jullie verwachten nu natuurlijk een artikel van Celine. Helaas gaat die er vandaag niet komen. Celine is helaas ziek, en als ze zegt dat ze ziek is dan is ze ook wel heel erg ziek. Die meldt zich niet zomaar ziek op der werk of zegt dat ze geen blog kan maken hoor. Dus bij deze nog een keer: beterschap Celine! Rust maar lekker uit.

IMG_5483

Ik was eigenlijk van plan om deze week een extra artikel te maken maar dat gaat hem nu dus niet meer worden. Maar ik kan dat wel mooi nu doen. Zoals sommige van jullie misschien wel weten heb ik afgelopen zondag meegedaan aan de color run en vandaag ga ik vertellen hoe dat was.

Eigenlijk denk ik meer dat het foto’s zijn dat veel tekst haha. Ik heb van te voren nog wel getraind om de 5 km te gaan rennen. Maar zoals gewoonlijk weer niet op tijd begonnen. Ik wist eigenlijk van te voren al dat ik die 5 km nooit zou kunnen rennen. Ik heb na de laatste update nog wel flink getraind. Elke week 3x behalve de week voor de color run. Ik was heel enthousiast en had er ook echt zin in. Helaas had ik één klein probleempje. Ik heb nog steeds een knie blessure, ik had er niet zo heel veel last van tot dat ik ging rennen. De laatste twee keer had ik zoveel pijn dat die pijn gewoon heel de dag aanhield.

IMG_5494

Maar dat hield mij niet tegen om gewoon mee te gaan doen met de color run. Achteraf misschien niet zo heek erg slim want drie dagen later heb ik nog heel veel last van mijn knieën maar het was wel ontzettend leuk. De eerste kilometer hebben we wel volledig gerend en daarna eigenlijk alleen maar een stuk voor de nieuwe kleur en een klein stukje erna.

IMG_5500

Ook al zou ik geen last van mijn knieën hebben gehad weet ik vrijwel zeker dat ik hem niet volledig zou kunnen rennen. Die conditie had ik helaas ook nog niet. Ik zou nog wel heel graag een keer 5 km volledig willen rennen. Maar dan zou ik wel meer moeten trainen en vooral ook veel rust nemen voor mijn knieën. Daar moet ik een goede balans tussen zien te vinden. Dat hoeft niet per se volgend jaar maar over een paar jaar ga ik het gewoon nog een keer proberen.

IMG_5507

IMG_5511

Ik vond het superleuk om mee te doen. De sfeer was echt heel erg leuk. En iedereen ziet er na het rennen/lopen heel vrolijk uit haha. Ik ga voorlopig even rustig aan doen en niet teveel springen en rennen. Dan moet het vast wel weer goed komen.

Zouden jullie graag mee willen doen aan de color run?

Liefs,
Cynthia

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *