Cynthia, Persoonlijk

Color run

Al een paar jaar roep ik dat ik mee wil doen met de color run maar je wilt niet weten hoeveel smoesjes er zijn om het toch maar niet te doen. Daar ben ik dan ook heel goed in. Ik kon genoeg bedenken om het toch maar niet te doen. Ondertussen blijft het toch in mijn hoofd spoken: ‘volgend jaar ga ik echt meedoen’ of ‘Het is toch wel heel erg leuk om een keer mee te maken.’ Dat ging ondertussen al zo’n drie jaar op dezelfde manier.

Blogfoto-color-run-2

Twee jaar geleden was ik zelfs al begonnen met hardlopen. we hadden een schema gemaakt en gingen er echt voor. Celine en ik zouden de color run gaan lopen. Althans dat dachten we, totdat Celine na ongeveer vier keer rennen veel last van haar knieën kreeg. En dat was gelijk voor mij weer een goede smoes om er toch maar niet verder te gaan. Dat jaar is dus echt helemaal niks geworden.

 

Vorig jaar had ik bijna mee gedaan. Twee weken van te voren had ik toch bijna kaartjes gekocht. Alleen was er een klein probleempje, ik had nog geen vrij op mijn werk. Na een paar keer overleggen, wel, niet, wel, niet vrij was ik uiteindelijk die dag toch vrij. Op dat moment toch nog een keer goed over nagedacht en dan toch maar tot de conclusie komen dat 5km rennen zonder enige training misschien niet zo heel erg slim is haha. Dus ook dat is hem uiteindelijk niet geworden.

 

Dit jaar is het een groot feest want de color run is dit jaar voor de 5e keer in Nederland. We wilde beide dit jaar zo graag meedoen. We zouden het echt gaan doen dit jaar want met dit feest is het helemaal een onvergetelijke ervaring. één klein probleempje, Celine liep op krukken en kon niet meer normaal lopen, laat staan rennen. Na lang twijfelen heeft Celine toen toch maar besloten dat het niet zo slim is om mee te doen. En je zult nu al denken: goede reden om dus ook maar niet te gaan. Dat klopt, dat dacht ik eerst ook. Dan zou ik alleen moeten ,want ik kon last minute toch niemand meer vinden, dacht ik.

Op de dag dat de kaartjes in de verkoop gingen was mijn vriend ook jarig. Een geweldig verjaardagscadeau natuurlijk. En misschien ook een beetje voor mij. Ik weet alleen nog steeds niet of die er heel erg blij mee is maar dat is zijn probleem haha.

Dit jaar ga ik dan toch eindelijk mee doen met de color run. Ondertussen zijn er al een paar weken voorbij, heb ik een conditie van niks en heb ik nog geen meter gerend. Maar dat gaat allemaal goed komen hoop ik. Want ik smoesjes bedenken ben ik nog steeds heel erg goed. Gelukkig heb ik nog even want het is pas op 11 september.

Ik wil vanaf volgende week gaan proberen te rennen, en dan het liefst twee of drie keer in de week. Dan ben ik bijna klaar met school en ook geen druk meer om alles af te krijgen. Ik denk dat ik met Evy ga lopen, ik heb daar veel positieve dingen over gehoord dus ik ben heel erg benieuwd.

Hebben jullie wel eens meegedaan aan de color run of een andere marathon? Of is dat helemaal niks voor jou?


Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *