Cynthia, DIY's

Coloured stains infusion

Een aantal maanden geleden ben ik met Celine naar de KreaDoe beurs geweest. Voor beide was het de eerste keer en ik keek echt mijn ogen uit, wat een geweldige grote beurs is dat. Ik vond het wel eens tijd om een van die producten die ik daar heb gekocht te gaan proberen en dat ga ik natuurlijk met jullie delen.

 

Een van de dingen die ik daar heb gekocht en vandaag aan jullie ga laten zien zijn de coloured stains van infusion. Dit is iets wat we ons hebben laten aansmeren bij een stand van iemand die er helemaal enthousiast over was. Het zag er allemaal heel leuk uit maar toen ik het had gekocht dacht ik ‘ga ik dit eigenlijk wel gebruiken.’ Echt wel dat ik dit vaak ga gebruiken want ik ben helemaal fan. Het zijn hele kleine potjes waar poeder in zit. Je hebt nog wel wat anders nodig om een leuk effect te krijgen met deze potjes want als je het poeder gewoon op het papier gooit gebeurt er niet zo veel. Ik heb zelf een klein spray flesje gekocht om water in te doen.

infusions

 

Misschien ook nog wel even handig om erbij te zeggen. Ik heb in de dopjes een heel klein gaatje geprikt met een sateprikker of met de punt van een passer. Je hebt namelijk maar heel weinig nodig en dat gaatje kan je daarna gewoon dichtplakken met plakband. Op de bovenstaande foto zie je alleen het losse poeder liggen. Links is de kleur magenta en rechts green man. Ik heb een paar keer op het potje getikt en dit is echt meer dan genoeg. Je kan het op heel erg veel verschillende manieren gebruiken maar de makkelijkste en een heel erg leuke is onderstaande.

infusions

 

Hier heb ik vanaf een afstand wat water gesprayd. Dat hoef je echt maar 1 of 2 keer te doen anders wordt je blaadje heel erg nat. Je ziet het effect echt gelijk. Nu kan je ook goed zien welke kleuren het zijn. Dit zijn de kleuren los maar je kan ze natuurlijk ook combineren. Ik heb van beide kleuren gewoon een beetje door elkaar gegooid en daar water overheen gedaan. Je kan op deze foto goed zien dat ik het water van iets te dichtbij het gesprayd. Het gaat dan een beetje uitlopen en dat is (vaak) niet het effect wat je wilt.

infusions

 

Ook heb ik nog wat anders geprobeerd wat een heel ander effect geeft maar wel bijna hetzelfde is. Namelijk eerst water sprayen op het blaadje en dan pas de poeder eroverheen gooien. Het is natuurlijk maar net wat voor effect je graag wil creëren.

infusions

 

Misschien dat je nu denkt ‘Leuk hoor Cynthia maar waar gebruik je het nu eigenlijk voor.’ Nou eigenlijk kan je het overal voor gebruiken. Je kan er namelijk nog veel meer verschillende effecten mee creëren. Je zou er een achtergrond van kunnen maken. Daar op of omheen zou je nog wat leuks kunnen maken en je hebt een simpele maar unieke kaart. Als je scrapbladen maakt zou je het ook kunnen gebruiken om een simpel stukje wat kleurrijker te maken. Genoeg keuzes dus.

 

Ik ben nu al heel erg enthousiast over de infusions en volgens mij weet ik nog niet eens de helft van wat je er mee kan. Helaas is het wel wat moeilijker verkrijgbaar. Ik kan ze op internet alleen vinden vanuit Engeland en dan zit je nog met de verzendkosten. Om dus maar 1 potje te bestellen is vrij prijzig maar ik heb wel al gezien dat je er meerdere kan bestellen voor dezelfde verzendkosten. Het is dus wel een optie om meerdere potjes te kopen.

Wij hebben ze op de KreaDoe beurs gekocht en bij die stand waren het de laatste potjes en van de andere stand waar we ze gezien hebben kan ik ze niet op de website vinden.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de infusions vinden. Laat het vooral in de reacties weten.

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *