Cynthia, Day zero project

Dagje reizen

Op ons day zero project stond blind op de Nederlandse kaart prikken als doel. En dat doel hebben we sinds gister dan ook van ons lijstje af kunnen strepen.

We hadden de Nederlandse kaart uitgeprint op A3 formaat. Donderdag na ons werk zijn we even samen gaan zitten om te kijken waar we naartoe zouden gaan. Ik heb mijn ogen dicht gedaan en met een pen een willekeurige plek aangewezen. We hadden het er al over dat we misschien wel ergens op de Noordzee zouden belanden maar het is in één keer goed gegaan haha.

Het is Hilversum geworden! We kwamen uit tussen Laren en Hilversum. Dus uiteindelijk zijn we voor de grootste plaats gegaan en dat is Hilversum

IMG_4209

We hadden afgesproken om ’s ochtends om 10 uur de bus te nemen. Zo gezegd zo gedaan en om 10 uur zaten we allebei in de bus met het idee waar gaan we nu naartoe. Ik had verder geen research gedaan en was er nog nooit geweest. Alleen een keer om naar beeld en geluid te gaan. Uiteindelijk hebben we er ongeveer 2 uur over gedaan en kwamen we om 12 uur aan in Hilversum.

IMG_4211

Omdat we geen idee hadden waar we waren zijn we maar gewoon een kant opgelopen. We kwamen daar vooral woonwijken tegen. Celine kwam toen met het idee om geocaches te gaan zoeken ,en dat hebben we ook gedaan. Na één cache te hebben gevonden zijn we toch maar even op zoek gegaan naar de winkelstraat, wat overigens helemaal aan de andere kant was, en hebben daar eventjes wat gegeten. Ook hebben we een paar winkels gezien maar dat is echt op één hand te tellen.

Ondertussen hadden we te horen gekregen dat we voorlopig nog niet terug konden naar Rotterdam centraal. Er reden geen treinen omdat er een verwarde man liep die dreigde zichzelf wat aan te doen. We waren dus verplicht om nog minimaal een paar uur in Hilversum te lopen.

We zijn weer een stukje gaan lopen en hebben nog twee geocaches gevonden waaronder deze wel heel erg leuk was.

IMG_4214

Rond kwart voor 4 zijn we weer terug gegaan naar het station en hebben de trein gepakt richting Rotterdam centraal. Daar hebben we samen nog wat gegeten en daarna naar huis. Het was zeker een geslaagd dagje. Het is heel leuk om naar een plaats te gaan waar je nog nooit ben geweest en ook niet veel over weet.

 

Zouden jullie blind op de kaart prikken en daar naartoe gaan?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *