Cynthia, Day zero project

Day zero update #3

Vorige week vertelde ik al dat ik wat meer bewust wil gaan werken aan mijn Day zero project. De komende weken heb ik het nog heel erg druk met school maar daarna ga ik dat zeker doen. Ik heb alvast een beetje gekeken welke doelen ik echt af wil gaan strepen en dan bedoel ik voornamelijke doelen waar ik nog niet mee bezig was.

Ik laat vandaag ook niet mijn hele lijst met doelen zien omdat ik het echt wil focussen of doelen die ik nog niet behaald heb.

Een brief naar mijn toekomstige ik sturen (Doel 10)

Dit is een doel wat ook al heel lang op mijn to do lijstje staat. Bijna elke vakantie zeg ik tegen mijzelf dat ik dit nu echt moet gaan doen. Helaas is het er nog steeds niet van gekomen. Ik weet ook niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik denk dat dat een beetje het probleem is. Ik vind het lastig in welke vorm ik moet schrijven en wat ik er allemaal in ga schrijven. Ik moet maar gewoon een keer gaan zitten en beginnen denk ik. Dan moet het wel gaan lukken.

smoothies

één week elke dag een smoothie maken (Doel 20)

Toen ik deze lijst aan het maken was dronk ik regelmatig een smoothie. Nu drink ik het eigenlijk niet zo vaak meer, en al helemaal niet meer zelfgemaakt. Het is dus juist een extra leuke uitdaging om het dus een week lang vol te houden.

Meer tekenen (Doel 46)

Ik zou heel graag veel gaan oefenen met tekenen. Helaas heb ik daar echt geen tijd voor. Ik maak er eigenlijk geen tijd voor. Ik ben vaak met zoveel andere dingen tegelijk bezig dat ik er geen erg in heb. Ik weet nog niet zo goed wanneer ik dit wil gaan doen maar ik hoop wel voordat mijn day zero project is afgelopen.

5 keer ploggen (3/5) (Doel 63)

Ik heb al een aantal keer geplogd. Toch moet ik dit nog twee keer doen. Aangezien ik vaak vergeet foto’s te maken moet ik daar echt op letten wil ik er een artikel van kunnen maken. Ik denk dat het wel een keer leuk is om een schooldag te ploggen. Dat ga ik dus binnenkort maar eens doen.

Visitekaartjes maken (Doel 67)

Toevallig had ik het hier met Celine van de week nog over. We willen heel erg graag visitekaartjes gaan maken voor cwithc. Helaas zien we elkaar nu niet zo veel meer aangezien Celine werkt en ik op school zit. Binnenkort wordt dat dus een keer afspreken om te kijken hoe wij onze kaartjes willen hebben en waar we dat laten doen. Zodra we ze hebben zullen we dat natuurlijk ook laten zien.

 

Dit waren een aantal doelen waar ik binnenkort mee aan de slag ga. Het zijn vooral doelen die ik dan ook gelijk af kan strepen en niet een bepaald aantal keer moet doen. Ik hoop dat ik voor het einde toch wel een heel eind ben met mijn Day zero lijst.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *