Cynthia

Eind van de augustus blogmaand

Het is alweer de allerlaatste dag van augustus. Dat betekend dat dit de allerlaatste blog is. Niet de allerlaatste natuurlijk maar wel van mijn blogmaand. Ik heb het volgehouden wat ik eigenlijk al heel knap vind. Het leek mij wel leuk om mijn ervaring een beetje te vertellen en welk artikel het meest bekeken is.

IMG_5411
Mijn planning. Je kan zien dat er nog veel in gekrast is en alsnog heb ik mij er niet helemaal aan gehouden

Wat vond ik van een maand lang bloggen

Allereerst vond ik het echt superleuk. En na een maand zit het zelfs bijna in mijn routine dus dat zal wel weer even wennen worden. Natuurlijk had ik af en toe dagen dat ik er wat minder zin in had of wat minder inspiratie maar dat heeft iedereen wel eens.

Mensen die dit altijd doen naast een baan of studie verdienen echt dikke respect. Ik wist wel dat het veel werk was maar had dit niet verwacht. En dan heb ik het natuurlijk nog voor een groot deel in de vakantie gedaan. Ik denk niet dat ik dit vol zou kunnen houden tijdens mijn studie.

Ik had voordat ik begon aan deze maand wel al een planning gemaakt. Gelukkig had ik ideeën genoeg. Het scheelt ook nog dat ik een nail art week heb gehouden. Helaas ging het bloggen zelf niet altijd zo makkelijk. In de eerste week van augustus moest ik ontzettend veel werken en ik had praktisch niet vooruit gewerkt. Daar kwam ook nog eens bij dat ik de tweede week van augustus op vakantie was. Ik moest dus en heel veel werken en twee blogs per dag maken. Het is gelukkig wel allemaal gelukt.

Verder was het gelukkig goed te doen. Ik had helaas alleen geen tijd om alle nail arts op mijn eigen nagels te maken maar met behulp van een nagelwiel is het toch gelukt.

Feiten

Ik vond het wel leuk om een aantal feitjes te benoemen.

  • Het best bekeken artikel is Tips tegen verveling, het bericht is 296 bekeken
  • In totaal heeft cwithc in augustus 2449 bezoekers gehad
  • Het minst bekeken artikel is die van mijn verjaardag. Die heb ik ook niet gepromoot
  • Er zijn in augustus 6 reacties achtergelaten door bezoekers
  • In totaal (met dit artikel erbij) staan er 62 artikelen op cwithc

 

Ik hoop dat jullie de blog maand net zo leuk vonden als dat ik het vond en natuurlijk komt er zaterdag weer gewoon een artikel van mij online (en op woensdag van Celine) dus kom dan zeker weer terug

Liefs,
Cynthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *