Cynthia, Persoonlijk

Einde no buy maand

Ik heb ongeveer een maand geleden verteld dat ik net was begonnen met een no buy maand. Dat kan je in dit artikel teruglezen. Vandaag ga ik jullie vertellen hoe het is verlopen.

no-shopping-11

Allereerst kwam ik er na twee dagen achter dat het misschien toch wel handig was om een laptop hoes te hebben om mijn laptop mee naar school te nemen. Die heb ik dus wel besteld op eBay. Die had ik echt nodig voor school en die wilde ik het liefst zo snel mogelijk binnen hebben, helaas is die er nog steeds niet. Ik vind niet dat dat meetelt en hij was ook maar 3 euro ongeveer.

 

Ook had ik helaas een beetje pech met mijn computermuis. Die stopte er een paar dagen nadat ik was begonnen mee. Ik had nog een andere muis in mijn kast liggen en die deed het de eerste dag nog. Helaas was dat maar heel kort want daarna stopte ook die ermee. Het was ook niet echt logisch dat ik ergens nog een werkende muis had liggen als ik daarna een nieuwe had gekocht ,maar het was te proberen. Ik had al een aantal keer de muis van mijn vader geleend, maar die was daar niet zo blij mee. Ik heb toen toch maar een nieuwe moeten kopen.

 

Als het bij deze twee dingen was gebleven had ik ,voor mij, de no buy maand wel gehaald. Helaas is het toch niet helemaal gelukt. De tweede zondag was er bij ons kofferbakverkoop. Meestal loop ik dan even een keer een rondje. Ik had mij echt heel goed ingehouden, tot een van de laatste kramen. Daar kocht ik een hele leuke Disney puzzel voor 1 euro.

 

Ook heb ik via Facebook wat gekocht. Op een koopjeshoek stond een mokkenrek. Ik vond dat heel erg leuk en handig om mijn Blond Amsterdam mokken op te hangen. En zo makkelijk had ik dus eigenlijk weer wat gekocht voor 1 euro.

13_0652209007200000_pro_flt_frt_01_1108_1528_113623

Als dat het was had ik best trots om mezelf geweest. Maar helaas. Ook kon ik het niet weerstaan en heb ik een paar Blond Amsterdam spulletjes gekocht. Om precies te zijn drie dingetjes voor een leuk prijsje. Ik heb de sapkan, een coffee to go beker en gebaksvorkjes gekocht. (ik wilde een foto maken van de spullen maar helaas was het daar al te donker voor).

 

Ik heb het dus niet echt gehaald, en dat is nog zacht uitgedrukt. Wel heb veel bewuster gekeken naar de dingen die ik wilde kopen en heb ook veel laten staan. Het heeft mij dus wel een beetje geholpen om na te denken voordat ik wat koop.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *