Cynthia

Mijn favoriete Netflix series

Netflix hebben heel veel mensen tegenwoordig. Ik ook en heb ondertussen al aardig wat series bekeken. Vandaag ga ik mijn favorieten met jullie delen. Ik heb nog veel meer series die ik hartstikke leuk vind maar ik heb er nu 4 uitgekozen.

netflix-new

Orphan black

Als eerste de serie die ik samen met Alex heb gezien. Het is ook de laatste serie die ik heb gezien op netflix. Ik vond het een geweldige serie en ik heb ook echt uit zitten kijken naar het vervolg. Die hebben we nu ook al gezien en ik hoop echt dat er nog een seizoen 5 komt.

Orphan black gaat over Sarah. Sarah is getuige van een zelfmoordactie van iemand die sprekend op haar lijkt.
Ik wil nog veel meer over de serie vertellen maar ik ben bang dat ik dan te veel spoilers ga geven. Dus dat gaan we maar niet doen. Je moet hem echt gaan kijken en ik weet zeker dat je na drie afleveringen al helemaal verslaafd bent. Het is best wel een ingewikkelde serie dus je moet goed op blijven letten.

 

Orange is the new black

Ik denk dat veel van jullie deze serie al kennen. Ondertussen zijn er al 4 seizoenen van online. Ik heb ze nog niet allemaal gezien, ik ben nu bij seizoen 4 aflevering 3.

Verhaal
Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.

Ik vind het echt een superleuke serie maar niet een die je achter elkaar kan kijken. Omdat het toch allemaal een beetje op dezelfde plek afspeelt word het een beetje eentonig. Toch blijft het een toffe serie en binnenkort ben ik van plan om hem af te gaan kijken.

 

how to get away with murder

How to get away with murder heeft maar 1 seizoen van 10 afleveringen. En serieus tot aflevering 9 snapte ik er echt helemaal niks van. Maar het was echt een superleuke serie dat je toch steeds verder wilde kijken. Hoe verder je was hoe minder je er van ging snappen.

Verhaal
Een kordate hoogleraar strafrecht daagt haar beste studenten uit moeilijke zaken op te lossen, maar vijf van hen merken al snel hoe moeilijk het is om indruk op haar te maken.

How-To-Get-Away-With-Murder-Fanfiction

 

break out kings

Break out kings is ook echt een superleuke serie. Het heeft 2 seizoenen en volgens mij hebben we ze in 2 weken allemaal gezien. Aan de ene kant is het wel echt een serie maar het zijn wel echt losse afleveringen. Als je er een paar niet zou zien zou je het alsnog snappen.

Verhaal
Drie hele foute criminelen worden gecharterd door twee Marshalls en dan wordt de jacht op bad guys plots een inside job.

 

Dit zijn mijn favoriete series op netflix. En natuurlijk nog veel meer dus jullie kunnen binnenkort wel een deel twee verwachten denk ik.

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *