Cynthia

Wat heb ik gekocht van mijn wishlist wat ik niet mocht kopen

Een hele tijd geleden heb ik een wishlist gemaakt met dingen die ik niet mocht kopen. Dat artikel kan je hier teruglezen voor het geval je het gemist heb. Ik vond het wel heel erg leuk om daar een update over te geven. Heb ik die dingen echt nog niet gekocht of toch stiekem wel?

Ik ga het maar gewoon in dezelfde volgorde doen als de wishlist die ik al had gemaakt, dat is denk ik wel het makkelijkst.

Teken en schrijf spullen

Kalligrafie

Als eerste stonden er kalligrafie pennen op mijn wishlist. Normaal gesproken zijn die aardig aan de prijs maar ik heb ze bij de action gekocht voor 0,95. Voor die prijs kon ik ze echt niet laten liggen en ik heb ze zelfs al gebruikt.

Ecoline brushpens

Ook deze heb ik gekocht. Je kon het al zien in mijn vakantie shoplog, ik heb een klein setje van vijf pennen gekocht. Op wat oefenen op een blaadje na heb ik ze eigenlijk nog niet gebruikt. Ondertussen liggen ze al een tijdje in de kast en eigenlijk was dat ook een beetje waarom ik ze niet mocht kopen. Ik vind het dan heel erg leuk om te hebben maar vervolgens doe ik er heel weinig mee.

Kleurboeken

Er is ook nog iets wat ik niet heb gekocht en dat zijn kleurboeken. Er zijn weer heel veel nieuwe kleurboeken uit gekomen die ik graag zou willen maar ik kleur daar echt te weinig voor.

Ohh wacht dat is trouwens niet helemaal waar. Ik heb een kleurboek gekregen toen we in Praag waren. Maar dat is niet zelf gekocht dus ik vind dat deze wel telt.

 

Blond Amsterdam

 

normale collectie

Uit de normale collectie heb ik niets nieuws gekocht, wel wat gekregen voor mijn verjaardag. Toch vind ik de vaas wel heel erg leuk maar ik denk niet dat ik hem ga kopen. Over ongeveer twee weken komt er een nieuwe collectie uit en ik denk dat ik daar wel wat van ga bestellen

 

Wishlist

LE

Oeps, die heb ik wel besteld. Ik had van mijn DZP nog wat geld over en daar kon ik mooi nog een mok van bestellen dus dat heb ik gedaan.

 

Overig

 

Slippers

Ik wilde graag slippers kopen omdat ik alleen birkenstocks heb. Uiteindelijk heb ik dus wel haviana slippers gekocht. Ik ging wat op Zalando bestellen en had nog een fashion cheque dus toen heb ik ze gelijk mee besteld. Dat was al aan het begin van de zomer en het kaartje zit er nu nog steeds aan dus ik heb ze aan het eind van de zomer nog steeds niet gedragen en ik denk ook niet meer dat dat gaat gebeuren.

Shabbie tas

Deze enorm dure tas wilde ik heel graag hebben maar de prijs hield me een beetje tegen. Ik heb een 2 euro buis. En zodra die vol was mocht ik die tas van mezelf kopen. Dat liep alleen een beetje anders dan gepland. De tas was bijna overal opeens uitverkocht dus toen heb ik hem maar eerder besteld. De buis was dus bij lange na nog niet vol maar er zal wel genoeg in voor de tas.

Fitbit

Een fitbit is iets wat ik ook graag wilde kopen en dat is eigenlijk het enige van het lijstje wat ik nu toch niet meer zo graag wil. Dit heb ik dan gelukkig ook niet gekocht.

 

Het komt er dus op neer dat ik toch bijna alles heb gekocht wat er op mijn lijstje stond. Ik heb absoluut geen spijt van de dingen die ik heb gekocht alleen heb ik mijn ecoline brushpens en mijn haviana slippers nog niet gebruikt.

 

Ik vond het heel erg leuk om terug te kijken of ik bepaalde dingen had gekocht. Vaak denk je daar niet zo over na en achteraf heb ik dus eigenlijk best veel gekocht. Misschien dat er binnenkort wel weer een deel twee komt van bepaalde dingen die ik wel wil kopen maar niet mag kopen van mezelf.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *