Bucketlist, Cynthia, Reviews

Het bucketlist boek voor koppels

Ongeveer een jaar geleden heeft Celine een artikel geschreven over het bucket list boek. Klik hier om naar dat artikel te gaan. Ik heb dat boek zelf ook en ben er helemaal weg van. Laatst kwam ik op bol.com nog een andere versie tegen. Het bucketlist boek voor koppels en het bucketlist boek voor vrienden (nu ik net even zit te kijken zie ik dat er nog veel meer zijn). Ik heb toen besloten om het bucketlist boek voor koppels te kopen. Alex leek het ook een leuk boek en ik was wel heel benieuwd.

Bucketlist boek voor koppels

 

Het boek ziet ziet er aan de buitenkant heel leuk uit. Een beetje speels en toch heel duidelijk. Het is echt precies dezelfde stijl als het andere bucketlist boek.

het bucketlist boek voor koppels

 

En dit is hoe het boek er aan de binnenkant uitziet. Ik vind het heel leuk dat alles met een ander lettertype is geschreven, dat maakt het heel speels en toch nog heel duidelijk. Helaas vind ik het allerbelangrijkste van het boek niet zo leuk. De doelen. Ik vind de doelen een beetje kinderachtig en 9 van de 10 niet eens leuk.

het bucketlist boek voor koppels

 

Een voorbeeld is 142. de schoonouders ontmoeten. Ik vind dit echt een beetje een vraag die niet thuis hoort in een bucketlist boek. Dit boek koop je meestal niet als je nog geen relatie hebt en als je dat wel hebt dan heb je vaak je schoonouders al eens ontmoet. Sowieso is dit denk ik niet echt iets wat je per se samen gedaan moet hebben.

140. een fort bouwen van kussens vind ik dan wel weer heel erg leuk. Het is iets wat je eigenlijk niet zo snel zal doen omdat je daar te oud voor bent maar eigenlijk is het wel heel erg leuk.

het bucketlist boek voor koppels

 

Dit is dus een greep uit de 250 dingen die in het boek staan. En ik ben niet zo heel erg enthousiast over het boek. Ik vind de vragen een beetje kinderachtig en bijna allemaal zijn ze niet echt bucket list waardig. Om deze reden heb ik het boek dan ook weer teruggestuurd.

 

Ik zou nog wel heel graag het bucketlist boek voor op reis willen kopen en ik hoop dat daar wel wat leukere vragen in staan. En niet een vraag zoals bij een vreemde slapen. Of buitenlandse vrienden maken. Helaas heb ik het boek nog niet in de winkel gezien dus dat weet ik van te voren nog niet. Als ik het boek gekocht heb zal ik daar natuurlijk ook een review over schrijven, of Celine want die wilde het boek volgens mij ook hebben.

 

Ben jij nou toch enthousiast geworden over dit boek dan kan je op deze link klikken en dan ga je naar de bol.com site waar die te koop is voor 12,50.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *