Cynthia, DIY's

Hoe bewaar ik mijn tickets

Je krijgt echt overal tickets voor. Als je naar een concert gaat, de dierentuin en ook bij een pretpark natuurlijk. Ik vind het altijd wel leuk om al die kaartjes te bewaren maar ik wist nooit precies hoe ik dat wilde doen. Ik had de hele stapel ergens liggen maar dat vond ik niet zo leuk. Om alles is een pot doen vond ik ook niet zo leuk want dat zijn er teveel en de kaartjes zijn te groot. Ik heb er toen uiteindelijk voor gekozen om ze in een boekje te plakken. Het is niet de meest bijzondere of leuke manier maar wel heel leuk om af en toe doorheen te bladeren.

Tickets

 

Ik heb ervoor gekozen om het per jaar in te plakken. En dan niet een jaar in een boekje. Ik heb per jaar een kleur washi tape uitgezocht en die heb ik aan de rand van het boekje geplakt. Zo kan je zien in welk jaar ik het meest heb gedaan en het ziet er heel vrolijk uit.

 

Tickets

 

Helaas had ik een klein beetje pech. Ik dacht van te voren, ik kies een wat dikker boekje uit dan kan er veel in. Helaas viel na de eerste drie pagina’s plakken het halve boekje al uit elkaar. Ik heb geprobeerd het een beetje te plakken maar dat valt helaas niet mee. Daarom heb ik eerst een plakbandje in het midden geplakt en daarover heen nog een washi tape. Helaas is dat niet helemaal wat ik wilde maar het blijft wel zitten. Ik denk dat ik na verloop van tijd de bladzijdes nog wat meer wil gaan versieren want ze zijn nu wel heel simpel.

 

Tickets

 

Eigenlijk heb ik bijna alle tickets van de afgelopen drie jaar er al ingeplakt. De allereerste tickets zijn van 2013 maar dat is er maar 1. Ik heb alle tickets op datum gelegd en ben daarna gaan plakken. De meeste zijn gewoon uitgeprint maar af en toe zit er wel eens een ‘echte’ tussen of een bandje ergens van. Ik ben erachter gekomen dat ik best wel veel heb gedaan de afgelopen jaren. Ik ben naar heel erg veel concerten geweest maar ook naar pretparken of dierentuinen. Ook heb ik een aantal musicals gezien en ben ik nog wezen karten.

 

Tickets

 

Ik geef eerlijk toe dat ik niet heel erg veel in het boekje kijk. Als ik weer iets nieuws heb om in te plakken blader ik er vaak even snel doorheen maar dat vind ik al heel erg leuk.

 

Ik ben heel benieuwd of jullie je tickets ook bewaren en waar jullie die dan allemaal laten.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *