Cynthia, Persoonlijk

Hoe is mijn opmaak challenge gegaan

Het einde van het jaar is nu echt in zicht en dit is dan ook het allerlaatste artikel van 2017 op CwithC. Dit jaar hebben we geen cliché afsluiting hoe ons (blog)jaar is geweest of wat voor doelen we allemaal hebben voor 2018 maar wel een beetje een passend artikel. Ik ga jullie namelijk vertellen hoe mijn opmaak challenge is gegaan.

 

Dit is ook het laatste artikel van deze ‘serie’ ik ga er namelijk geen vervolg meer op maken. Om maar meteen met de deur is huis te vallen ,ik schaam me eigenlijk gewoon een beetje. In het begin was ik zo goed bezig en de laatste paar maanden is het echt helemaal misgegaan. Ik heb op zich best wel redelijk wat producten opgemaakt.

 

 

Ik heb een klein beetje vals gespeeld want de mondwater en de reinigingsdoekjes waren nog niet op maar die gooi ik wel weg. Verder heb ik drie douchegels opgemaakt waarvan een van de rituals en twee van the body shop. Ook liggen er drie deo flessen bij en een droogshampoo.

 

 

Maar dat was nog niet alles. Ik heb wel heel veel geur kaarsen opgemaakt, zes om precies te zijn. Ook heb ik van de rituals een handcreme opgemaakt en een soort body butter. Er liggen twee Blistex lippenbalsems tussen en ook nog twee verschillende nagellak remover. Verder nog een paar kleine probeer verpakkingen.

 

Ik moet zeggen dat ik het in totaal nog niet eens zo heel erg slecht vind en bepaalde producten heb ik ook echt wel een stuk minder. Ik heb overal een foto van gemaakt van wat er nu nog ligt. Dus we gaan snel kijken of er daadwerkelijk verschil is in mijn kasten.

 

Verzorgingslade

 

Opmaken

 

 

 

 

 

 

 

Links hoe het er in april uitzag en rechts hoe het er nu bij ligt. Dat is overduidelijk echt veel meer. En dan niet van een bepaald iets maar echt van alles volgens mij. Allereerst links onderin, mijn gezichtsreiniging. Ik heb toen redelijk in geslagen in Duitsland bij de DM maar ik gebruik het niet heel erg veel. Ook heb ik nog iets gekregen in de goodiebag van de Ladies night van afgelopen maand. Ik moet mezelf wel echt gaan aanwennen om het iets regelmatiger te gaan gebruiken.

In het midden liggen mijn watjes dus dat is niet zo heel erg bijzonder maar daarnaast liggen al mijn maskertjes. Dat zijn er ook aardig wat meer geworden. Ik had mezelf voorgenomen om elke vrijdagmiddag lekker een maskertje op te doen. In het begin deed ik dat ook echt en het werden er steeds minder. En daarna ging het mis. Ik had heel erg veel maskertjes ingeslagen bij de DM en had er ook nog een paar in de aanbieding gekocht waardoor het er weer veel te veel waren. Dat zou niet heel erg zijn als ik ze gewoon zou gebruiken maar helaas ben ik daar ook mee gestopt. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom dus vanaf volgend jaar ga ik daar maar weer mee beginnen denk ik.

En dan helemaal rechts, eigenlijk wel het ergste gedeelte. Ik was zo goed bezig om heel veel proefverpakkingen op te maken. Er stond echt bijna niks meer in behalve wat dingetjes die je echt meeneemt als je een paar dagen weg gaat. En toen kwam de Rituals advent kalender en daar ging het mis. Je krijgt bijna alleen maar kleine verpakkingen in die kalender dus dat kwam allemaal in die la terecht. Nu is het niet helemaal eerlijk want die kalender is net afgelopen en ik heb dus eigenlijk ook nog niet echt de kans gehad om het te gebruiken maar op dit moment ligt het dus goed vol.

 

Body butter

Opmaken

 

 

 

 

 

 

Links is van nu en rechts is van april. Je kan wel zien dat ik hier toch wel een aantal producten van het opgemaakt. Misschien niet heel erg veel en vooral kleine verpakkingen maar het ziet er toch wel wat overzichtelijker uit. Ik ben best trots op mezelf want ik ben normaal gesproken echt veel te lui om body butter te gebruiken.

 

Douche producten

 

Opmaken

 

 

 

 

 

 

Ik vind dit een beetje een lastige categorie. Links is hoe het er eerst uitzag en rechts van nu. Ik heb de laatste maanden besloten om shampoo en conditioner niet meer mee te tellen. Links staat daar aardig veel van dus het is lastig te vergelijken. Shampoo en conditioner heb ik nog wel heel erg veel op voorraad maar de douchegel ben ik toch wel goed aan het opmaken. Ik heb begin van de maand wel twee nieuwe gekocht bij the body shop maar verder eigenlijk heel het jaar niks volgens mij. Ik vind dus dat deze categorie redelijk geslaagd is.

 

Make-up

Opmaken

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de enige categorie waarvan ik geen foto heb gemaakt in december. Althans ik heb wel een foto maar niet van mijn hele collectie. Het is namelijk heel erg maar ik denk dat je de keren dat ik make-up op heb gehad bijna op twee handen te tellen is. En dan heb ik het vaak alleen nog maar over mascara. Alle laatjes zijn dus echt onaangeraakt behalve mijn lippenbalsem, daar heb ik er een aantal van opgemaakt en ook twee weg moeten gooien omdat ze begonnen te stinken.

 

Washi tape

 

Opmaken

Ik durf het eigenlijk  bijna niet te laten zien maar ik heb echt weer een periode gehad dat ik heel veel washi tape heb gekocht. Het pas dus ook echt niet meer in mijn laatje en ik heb er veel even bovenop gelegd voor de foto. Ik gebruik de laatste tijd wel regelmatig washi tape maar een rolletje gaat niet zo snel op dus ik heb het eerder bijgekocht dan opgemaakt.

 

Geur kaarsen

 

opmaken

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is niet heel erg goed te zien maar links is van april en rechts van nu. Toch heb ik wel een aantal kaarsen opgemaakt. Niet heel erg veel en vooral wat kleinere kaarsen maar de keuze mogelijkheden worden toch wat beperkter en dat is alleen maar goed.

 

Ondanks dat ik niet over alles heel tevreden ben heb ik toch aardig wat producten bewust opgemaakt. Zoals ik al eerder had verteld is dit wel het laatste artikel uit deze serie. Ondanks dat ik niet heel erg veel heb opgemaakt en eigenlijk veel te veel heb bijgekocht ben ik er wel bewust mee bezig geweest.

 

Liefs,

Cynthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *