Cynthia

Huilen om een tas?

Oke de titel is misschien een beetje dramatisch maar zo voelde ik me van de week wel. Ik kon dus echt wel huilen. Misschien dat jullie je nog iets kunnen herinneren van een wishlist die ik eigenlijk niet mocht kopen, en anders kan je hier doorklikken naar dat artikel. Daar stond een hele mooie shabbies tas op. Helaas is Shabbies een heel duur merk, vandaar dat hij ook op mijn wishlist stond om toch maar niet te kopen. Na heel hard 2 euro’s sparen heb ik de tas toch gekocht. Dat was ongeveer in juni en ik was er echt superblij mee! 

Shabbies

Ik ben altijd al best wel zuinig op mijn spullen maar dit was nog een beetje extra. Zo nam ik dus ook laatst mijn tas mee naar mijn bedrijfsuitje. Allemaal leuk en aardig zal je denken maar toen ik ’s avonds thuis kwam kon ik dus echt wel huilen. Ik had een beetje een donkerroze shirt aan en die gaf dus blijkbaar af. Het topje dat ik eronder aanhad en mijn broek waren flink roze. En je raadt het denk ik al maar op mijn tas zaten ook flink wat roze vlekken. Eigenlijk zag ik de volgende ochtend pas hoe erg het was.

Je snapt denk ik wel dat ik dus echt wel kon huilen. Dat heb ik toch maar niet gedaan maar ben op google gaan zoeken hoe je vlekken uit een suède tas kan krijgen. Daar staat echt ontzettend veel op dus ik heb ook al van alles geprobeerd, onder andere stomen en met een gummetje. Dat lukt allemaal niet, zelfs niet een heel klein beetje.

Ik heb de volgende dag Alex maar even naar de Duifhuizen gestuurd met mijn tas, misschien dat die iets wisten. Ook daar kwam helaas niet zo heel erg veel uit behalve je tas in de wasmachine doen. In een kussensloop met baby shampoo en dan op de wollen was zetten. Dus wij hebben het precies gedaan zoals je het zeiden. Ik was er wel een beetje bang voor want water en suède is niet de beste combinatie. Na ruim veertig minuten was de wasmachine klaar en ik was echt heel erg benieuwd. Helaas kwam de tas er zo ontzettend nat uit dat je helemaal niks zag. Ik heb hem dus in de badkamer opgehangen en het duurde ruim een week voordat ie eindelijk weer droog was. Gelukkig heeft de tas wel weer zijn kleur en zijn er geen extra vlekken in gekomen maar de roze vlekken zijn er ook niet uitgegaan.

shabbies

Ik heb nu echt nog maar een laatste hoop en dat is de stomerij. Ik ben gister naar de Albert Heijn geweest want daar kon ik hem afgeven. Nu is het dus maar afwachten wat er mee gaat gebeuren. Het duurt drie weken voordat ik hem weer terugkrijg! Echt ontzettend lang maar ik hoop maar dat de vlekken er dan toch wel bijna tot helemaal uit zijn. Dan is het het allemaal wel waard. 

Ik ben echt heel erg benieuwd hoe het gaat aflopen, heb je toevallig nog tips voor het geval het niet gaat lukken laat het dan voordat weten in de reacties.

Liefs

Cynthia

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *