Cynthia, Persoonlijk

Kleuren voor volwassenen

Ik denk dat iedereen het wel kent, kleuren voor volwassenen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel kleurboeken in verschillende prijs categorieën. Ze hebben dure boeken bij de boekhandel maar ook bij de action voor een paar euro. Ik ben ook helemaal verslaafd en vind het heerlijk om af en toe even te kleuren. Op het moment doe ik het helaas niet zo veel wat ik wel heel erg jammer vind. Het is heerlijk om ’s avonds eventjes te kleuren en helemaal tot rust te komen. Want het is inderdaad echt rustgevend.

IMG_4928

Zoals jullie kunnen zien is het al een grote verzameling. Ik heb boeken in veel verschillende prijs categorieën. De meest linkse boeken zijn van de action. Het zijn prima boeken en er staan veel leuke platen in. Je merkt wel echt kwaliteitsverschil. In de meeste boeken van de action kan je alleen met kleurpotlood kleuren. Althans je kan natuurlijk wel met stift kleuren maar dan drukt het door en dat vind ik zonde. Om eerlijk te zijn kleur ik niet zo heel erg veel in die boeken.

IMG_3995

Ik vind het ook heel leuk om mandala’s te kleuren. Ik heb een groot Xenos kleurboek dat vol staat met mandala’s en een groot rond boek. 100 creaties mandala’s heet die. Beide boeken vind ik heel erg leuk en heb ik al redelijk in gekleurd. Ook heb ik nog drie action mandala boekjes liggen. Je ziet gelijk dat de platen een stuk minder zijn. Ze zijn heel simpel. Dat zijn boekjes die ik samen met Celine kleur. Om ste beurt kiezen we een kleurplaat uit en een aantal kleurtjes. We moeten dan allebei dezelfde kleurplaat met dezelfde kleurtjes gaan kleuren. Het is heel erg leuk om het verschil te zien.

IMG_3866

Dan heb ik ook nog een aantal duurdere boeken. Dat zijn voor mij echt luxe boeken waar ik veel tijd is stop. Onder andere het Jan van Haasteren kleurboek. Daar zijn ook puzzels van die heel erg leuk zijn. Ook heb ik het Animorphia en Imagimorphia boek. Het zijn hele moeilijke boeken maar ontzettend leuk om te doen. Ik ben daar ook altijd uren mee bezig. Om daarna het resultaat te zien is echt superleuk.

IMG_3947

En als laatste heb je ook nog kleuren op nummer. Iedereen kent wel kleuren op nummer denk ik. Het is superleuk om de goede kleuren bij elkaar te zoeken en beetje bij beetje te zien wat het uiteindelijk wordt.

IMG_3956

 

Met deze ben ik op het moment bezig en moest ik even delen. Het is een disney boek, en wie houd er nou niet van disney?

IMG_4930

 

Het zijn wel heel erg veel foto’s geworden haha. Maar zo hebben jullie wel een goed beeld gekregen denk ik.

Kleuren jullie ook?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *