Cynthia, Persoonlijk

Klunzig

Een sneetje op je lip? Net zoals een papiersnee, ik wist niet eens dat het kon. Tot nu dan. En ik kan je vertellen het is echt een rot gevoel.

Ken je dat, van die momenten dat je denkt waarom heb ik dat nou altijd? Dat gevoel heb ik echt heel vaak. Van een blauwe plek zo groot als een ei tot aan mijn vinger verbranden. En dan het liefst ook allemaal tegelijk. Ik draai me om en loop volop tegen de vaatwasser aan bijvoorbeeld. Een enorme blauwe plek en een schaafwond. Het liefst zou je het uitgillen van de pijn maar dat gaat niet omdat je op je werk bent. Ook ben ik altijd degene die knalrood is na de eerste zonnestralen in Nederland. Ik hoef me namelijk nooit in te smeren denk ik. Totdat ik ’s avonds met rode armen en een knalrood hoofd weer binnen zit. Altijd heb ik spijt maar ervan leren ,echt niet, de volgende keer doe ik het gewoon weer haha.

bc94b872d46a1896400ecb341c43da9e

Ik weet niet hoe ik het doe maar ik krijg het bijna elke week wel voor elkaar om mezelf te verbranden aan frituurolie. Gelukkig is het nooit zo heel erg en zie je er weinig van. Tot een paar weken geleden. Een paar grote spetters op mijn vinger en heel mijn pink was rood, oeps heb ik weer. Uiteindelijk viel het gelukkig wel mee en na een week zag je er bijna niks meer van.

Ik heb eigenlijk geen idee waar ik naartoe wil met dit verhaal haha maar ik wilde jullie graag vertellen hoe onhandig ik kan zijn denk ik.
Hebben jullie ook wel eens van die momenten dat je denkt waarom ik? Of eigenlijk iets te vaak.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *