Cynthia

Leuke uitjes voor veel minder geld

Er is een nieuwe actie bij de Albert Heijn, het tweede kaartje gratis bij verschillende dingen om te doen. Ik vind het wel een hele leuke actie en was op de site aan het kijken. Toen kwam ik op het idee om deze blog te gaan schrijven, leuke uitjes voor veel minder geld.

Trixs

Trixs is iets waar ik al heel lang een keer naar toe wil. Het is eigenlijk helemaal niet zo duur maar het is vooral het reizen ernaartoe, dat is best wel een stukje. Maar op dit is het 2e kaartjes gratis met de Albert Heijn actie

11884683_940193996022236_2958816348472450348_o

Escape room

Dat is ook iets wat ik al heel lang wil doen maar eigenlijk veel te duur is. Maar je kan ook voor Escape room het 2e gratis kaartje krijgen via de actie. Het is op veel verschillende plekken dus misschien ook wel bij jou in de buurt. Ook is dit een uitje die je vaak met korting kan vinden op vakantieveilingen of groupon.

Prison escape

Ik weet niet of het echt zo heet maar het is de bedoeling dat je met heel veel onbekende mensen echt wordt opgesloten in een oude gevangenis en daar moet je proberen te ontsnappen. Je moet het slim spelen om te kunnen ontsnappen. Ook dit is echt heel erg duur. Ik heb het zelf nog niet gezien maar ik heb gehoord dat je dit regelmatig met korting kan kopen via groupon of vakantieveilingen.

Dierentuin/Pretpark

Wat ik zelf heel vaak doe is op vakantieveilingen kijken. Daar probeer ik vaak met veel korting kaartjes te scoren voor bijvoorbeeld de dierentuin of een pretpark. Het lukt natuurlijk niet altijd maar het is ook gelijk een leuke bezigheid om net op het laatste moment toch de veiling te winnen.

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie leuk vinden om te doen en of jullie vaak ergens kortingskaartjes weten te scoren. En dan zou ik het graag willen weten, want korting is altijd leuk haha.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *