Bucketlist, Cynthia

My Bucketlist

Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik op een canvas mijn eigen bucketlist gemaakt. Het leek mij wel heel erg leuk om die vandaag met jullie te delen. Over het algemeen zijn alle doelen wel haalbaar, de een alleen wat makkelijker dan de ander.

IMG_4866

Zoals jullie kunnen zien staan er aardig wat dingen op, om precies te zijn 24. Ik ga vandaag alle doelen met jullie bespreken.

IMG_4867

Go to Hawaii & Visit Australia

Ik zou heel erg graag naar zoveel mogelijk landen gaan. Australië en Hawaii staan hoog op mijn lijstje. Er staan best veel dingen op die te maken hebben met reizen omdat ik dat echt superleuk vind.

Fly first class
Het hoeft geen lange vlucht te zijn maar het idee dat ik een keer first class heb gevlogen lijkt me wel supervet.

Visiting the Blue Lagoon in Iceland & See the Northern lights
Deze twee doe ik ook even bij elkaar omdat het beide in IJsland kan. En als het goed is ga ik over een paar maanden naar IJsland dus ik hoop dat ik deze doelen dan van mijn lijstje kan halen.

Ride an elephant
Het lijkt me ontzettend tof om een keer op zo’n enorm beest te zitten. Normaal zie je ze alleen maar in de dierentuin en als je ze een keer in het wild zou zien zou het van ver weg zijn. Als je erop zou zitten ben je zo dichtbij en dat lijkt me echt leuk om een keer mee te maken.

Get a small tattoo that means a lot
Ik wil al heel lang een tatoeage. Absoluut geen grote en hij hoeft van mij ook niet per se in het zicht te zitten. Ik vind het heel erg mooi om er een op mijn schouderblad te hebben. Voorlopig zit het er nog niet in en blijft het dus nog even bij dromen.

 

IMG_4868

Stay in an overwater bungalow
Hoe mooi zou het zijn als je wakker word en je gelijk uitkijkt op prachtig water. Dat is pas een vakantie gevoel. Het is heel bijzonder en weer eens wat anders dat je hotel of camping

Ride a segway
Ik heb al een aantal keer groepjes voorbij zien komen op vakantie bijvoorbeeld. Een tour op een segway. Heel de stad door crossen op zo’n ding. Het is eigenlijk heel simpel maar het lijkt me wel leuk om een keer een beetje rondjes te rijden op dat ding

Go to New York
Dit is een beetje hetzelfde als Hawaii en Australië. Ook hier zou ik graag nog een keer naartoe willen.

Go skydiving
Abseilen van de euromast heb ik al af kunnen strepen van mijn lijstje en binnenkort ook bungeejumpen. Zo ga ik steeds een stapje verder en uiteindelijk zou ik het dus ook heel erg vet vinden om een keer te gaan skydiven.

Suppen
Suppen heb ik al af kunnen strepen van mijn bucketlist. Dat doe ik door een klein sticker hartje op te plakken. Dat is helaas op de foto niet te zien. Ik heb dit met Celine gedaan vorig jaar voor der verjaardag. Ik vond het superleuk en het ging nog verassend goed.

Water walk
Hoe vet is het om op het water te kunnen lopen. Ook al denk ik dat ik meer lig dan loop haha. We hebben dit van de week voor kinderen gezien op de kermis in Tilburg. Het zag er echt heel erg leuk uit.

 

IMG_4869

Go bungeejumping
Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde als het skydiven. Dit ga ik alleen binnenkort ook echt doen. Ik heb er nu al superveel zin in maar bij het idee krijg ik toch wel een beetje kriebels

Visit all 7 Continents
Dit is denk ik degene die het minst haalbaar is. Op dit moment ben ik nog niet verder geweest dan Europa. Toch lijkt het me supertof om te kunnen zeggen dat ik op alle 7 de continenten ben geweest

Cliff jump
Deze kans heb ik gehad in Malta maar toen heb ik het helaas niet gedaan. Daar heb ik nu wel heel erg veel spijt van. Dit staat dus zeker nog op mijn bucketlist. Als ik nog een keer een kans krijg ga ik het zeker doen.

Go to disney world in another country
Nu hebben wij in Nederland natuurlijk geen Disney maar in Parijs wel en daar ben ik ondertussen al twee keer geweest. Het was ontzettend leuk en ik zou zo nog een keer gaan maar ik zou ook wel graag naar een andere Disney gaan. Die in Amerika staat bovenaan mijn lijstje maar die in Tokyo of Hong Kong lijkt me ook heel vet. Eigenlijk wil ik gewoon naar allemaal een keer haha.

Go flyboarding
Volgens mij heb je dan ook echt een beetje het gevoel dat je vliegt. Het lijkt me echt heel erg leuk om een keer te doen. Maar dan wel in de zomer anders is het water veel te koud haha.

Go to the airport and buy a ticket for a random flight.
Dit is een beetje hetzelfde idee als sprs.me maar dan nog extremer. Je moet dan echt winter en zomer kleren meenemen. Bij srprs.me weet je nog een beetje wat voor weer het wordt en wat je kan verwachten. Gewoon doorgeven wat je budget is en maar kijken waar je uitkomt. En dan moet je daar ter plekken nog alles gaan regelen zoals een hotel.

 

IMG_4870

Learn a new language
Ik heb absoluut geen talenknobbel. Zodra het kon heb ik de vakken frans en duits ook laten vallen op school. Toch lijkt het me heel erg leuk om een keer een vreemde taal te leren. Maar dan wel één die ik zelf wil leren en niet verplicht is op school. Spaans lijkt me bijvoorbeeld heel erg leuk.

Swim with dolphins
Wie wil dat nou niet. Heel veel mensen hebben dat volgens mij op hun bucketlist staan. Ooit kan ik dit ook van mijn bucketlist afstrepen maar ik denk dat dat nog wel even gaat duren.

Ride Go-karts
Ik wilde heel erg graag een keer karten. IJskarten lijkt me trouwens ook heel erg leuk. Als je goed kijkt is er links bovenaan een klein groen hartje. Dat betekend dus dat ik dit al een keer heb gedaan. Twee keer in een korte periode zelfs. Nu zou ik nog wel graag een keer willen ijskarten maar dat staat niet echt op mijn bucketlist.

Learn how to surf
Het lijkt me echt supervet om gewoon echt te blijven staan. Ik heb echt een evenwicht van 0,0 dus dat gaat nog wat worden. Al zou het maar een paar lessen zijn om te ervaren hoe het is lijkt me al superleuk.

Participate in a color run
En dan de allerlaatste, meedoen aan een color run. Dat gaat binnenkort zelfs gebeuren. Zoals jullie al een keer hebben kunnen lezen in dit artikel ga ik in september meedoen met de color run.

 

De hartjes die ik heb gebruikt heb ik een keer op eBay gekocht. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat je wil gebruiken maar het leek mij wel leuk om zo aan te geven wat ik al had gedaan. Er staat echt nog veel meer op mijn bucketlist dus misschien komt er nog wel een keer een deel 2 als jullie dat willen

Wat staat er allemaal op jouw bucketlist?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *