Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Boyfriend nail art

Het is alweer de allerlaatste nail art van deze week. En ik zal jullie de rest van de maand ook niet meer lastig vallen met een nail art hoor haha. Ik vond het wel leuk om op een bijzondere manier deze week af te sluiten en dat gaan we dus ook doen. Zoals jullie aan het begin van de week al hebben kunnen zien heeft mijn vriend mijn nagels een keer gelakt. Dat was toch best wel moeilijk. Toen hij mijn nagelwiel zag liggen wilde hij het daar nog wel een keer proberen. Zo gezegd zo gedaan.

thumb_IMG_5327_1024

Er zal verder weinig uitleg zijn aangezien ik het niet zelf heb gemaakt maar gewoon lekker foto’s kijken. Zoals je kan zien heeft hij het adidas logo nagemaakt en de strepen van adidas

thumb_IMG_5320_1024

thumb_IMG_5322_1024

thumb_IMG_5344_1024

Boyfriend

Hij wilde zelf heel graag het adidas logo maken en dan in de kleuren van mijn nieuwe schoenen. Nou is het logo wel heel erg moeilijk om te maken. Hij heeft een video bekeken op youtube en ook een aantal keren op papier getekend. Ik vind het zelf voor de eerste keer goed gelukt. Zelf was die niet helemaal tevreden en hij wilde de strepen nog een keer maken en dan strakkere lijnen. Zo gezegd zo gedaan en hij ging aan de slag met tape. Ik vind het eindresultaat goed gelukt. Ondanks dat het nog best lastig was.

Ik hoop dat jullie dit een leuke afsluiting vonden van de nail art week.

Wat vinden jullie van zijn eerst creaties?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *