Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Ombre

Vandaag heb ik weer een leuk nail art voor jullie. Net zoals van de week zal deze nail art weer een overloop hebben. Het is super simpel om te maken en je hebt er alleen maar nagellak voor nodig en een schuursponsje, wat bijna iedereen wel in huis heeft.

img_4919

Ik moet wel toegeven dat ik deze kleurencombinatie niet helemaal geslaagd vind. Helaas had ik geen tijd om nog een andere te maken maar ook zo kan ik natuurlijk stap voor stap laten zien hoe ik het gedaan heb. In dit artikel had ik al een ombre effect gemaakt.

thumb_IMG_4914_1024

Als eerste lak je je nagels in de lichtste kleur. Dat doe je om het ombre effect te laten dekken. Jullie zullen vast wel denken wat voor roze nagellak heeft ze nou weer om der nagels gelakt. Nou dat is geen nagellak, al ziet het er in het potje wel zo uit. Het is vloeibare latex, dat kan je er zo vanaf halen en dat zorgt er dus voor dat er niet zoveel nagellak op je vingers zit. Zoals in de spetter nail art wel het geval was. Dit is natuurlijk niet verplicht ,je zou ook gewoon plakband kunnen gebruiken of achteraf alles weghalen.

thumb_IMG_4915_1024

De nagellak doe je in volgorde van hoe je het op je nagels wilt op het schuursponsje. Het mooiste is om verschillende tinten te gebruiken van dezelfde kleur. Dit geeft een mooie natuurlijke overloop.

thumb_IMG_4916_1024

En daarna stempel je het op je nagels. Ik doe meestal twee nagels met één keer op een sponsje en dan twee keer stempelen op een nagel. Als laatste maak je de randjes nog even goed schoon en dan heb je dit resultaat.

CIMG1725

Ik heb nog een oude nail art gevonden met verschillende pastel tinten, om jullie een ander beeld te geven van een ombre effect.

 

Hebben jullie wel eens een ombre nail art gemaakt?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

1 thought on “Nail art: Ombre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *