Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Spetter nails

Dit is een nail art die er heel ingewikkeld uitziet. Dat valt best wel mee, je moet er alleen wel een beetje geduld voor hebben. Ook moet je niet te precies naar je nagels kijken want geen een zal er hetzelfde uitzien.

thumb_IMG_4889_1024

Dit is een vrij donkere nail art maar je kan natuurlijke alle kleuren gebruiken die je zelf wil. Met drie vrolijke kleuren zou het ook heel leuk zijn. Persoonlijk denk ik wel dat je een beetje contrast tussen de kleuren moet hebben om het goed te zien.

 

thumb_IMG_4882_1024

 

Zoals je al kan zien zal je niet alleen je nagels lakken maar ook de rest van je vingers. Dat zou je eventueel op kunnen lossen door plakband aan de zijkant te plakken maar je kan er ook voor kiezen om het achteraf allemaal weg te halen. Het eerste wat je moet doen is je nagels helemaal wit lakken. Daarna moet je een ombre gaan maken. Hiervan zal van de week een aparte blog van komen. Het leukste effect is om de drie kleuren af te wisselen.

 

thumb_IMG_4886_1024

 

Als je dat gedaan heb pak je een blaadje en leg je die op tafel. Het kan een beetje een kliederboel worden. Wat je verder nodig heb is een rietje. Je doet met je kwastje een beetje nagellak op het rietje en dan moet je blazen. De kunst is om het ook daadwerkelijk op je nagels te krijgen. Het duurt vaak wel even omdat het of ernaast gaat of maar een paar spetters. Je moet hier dus best veel geduld voor hebben.

 

Nail art

 

En als je dan klaar ben zien je nagels er zo uit. Nu is het de bedoeling dat je de resterende nagellak weg ga halen. Je kan die doen met een wattenstaafje maar ik gebruik een oud make-up kwastje. Door de haartjes kan je de nagellak heel precies weghalen en je kan dus veel preciezer werken dan met een wattenstaafje.

 

thumb_IMG_4890_1024

 

Nog even de nagellakken die ik heb gebruikt op een rijtje
– Love me
– P2 – Glory
– GOSH – Blue ballon

 

Hebben jullie wel eens zo’n soort nail art gemaakt?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

2 thoughts on “Nail art: Spetter nails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *