Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Stamping nail art

Het is alweer de voorlaatste dag van de nail art week. Het is een stamping nail art geworden. Hier heb je dus wel een aantal speciale nail art dingen voor nodig

thumb_IMG_5339_1024

Helaas is het resultaat iets minder geworden dan ik had gehoopt. Ik heb het nog geprobeerd om zelf bij te tekenen maar dat is een beetje mislukt. Daar heb ik dan helaas ook geen foto’s van.

Het zullen vooral veel foto’s zijn en weinig tekst.  De spullen die je ervoor nodig zijn onder andere van het merk Konad. Er zijn nog veel meer goedkopere setjes te koop. Ik heb een plaat van Bundle monster gebruikt.

thumb_IMG_5328_1024

Je begint met het lakken van je nagels. Ik heb ervoor gekozen om op mijn ringvinger het plaatje te gaan stempelen met roze. Daarom heb ik die nagel zwart gelakt.

thumb_IMG_5331_1024

thumb_IMG_5332_1024 thumb_IMG_5334_1024 thumb_IMG_5335_1024

thumb_IMG_5337_1024

 

Zoals ik al zei kan ik hier verder niet veel aan uitleggen. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Het uiteindelijke resultaat kan je bovenaan zien. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alle nagels te stempelen of over de overige nagels nog een glitter lak te lakken. Het stempelen ziet er best makkelijk uit maar is toch best wel lastig. Je moet goed passen en meten.

Kom morgen zeker terug voor de laatste nail art. Het zal geen volledige tutorial zijn maar wel iets heel bijzonders.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *