Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Stripes

Vandaag heb ik weer een nail art met maar vier verschillende kleurtjes.

thumb_IMG_5208_1024

Het is een heel erg zomers nail art geworden. Uiteraard kan je ook andere kleuren gebruiken of meerdere laagjes.

thumb_IMG_5197_1024

Je lakt eerst je nagels in de onderste kleur, die het dichtst bij je nagelriemen zit. Je moet dit goed laten drogen voordat je aan de tweede stap begint.

 

thumb_IMG_5200_1024

 

Dan ga je met de tweede kleur een streep zetten zoals je op mijn pink kan zien. Let op je moet de rest van je nagel ook lakken en het niet zo laten. Als je dat doet krijg je veel onregelmatigheden in je nagellak en dat ziet er niet zo mooi uit. Uiteindelijk zien al je nagels er dus uit als mijn ringvinger. Zoals je op de foto kan zien is de lijn niet helemaal strak maar dat geeft niet, dat komt later.

 

thumb_IMG_5204_1024

 

Hetzelfde ga je doen met de laatste kleur. Je moet alle lagen goed laten drogen want anders heb je veel kans op beschadigingen. Ook moet je goed dekkende lakken hebben. Mijn roze kleur was niet helemaal dekkend en dat kan je op sommige plekken nog wel een beetje zien.

 

Stripes

 

En de laatste stap, en ook eigenlijk wel de moeilijkste, is een recht streepje proberen te zetten. Dit zorgt ervoor dat de overgang er leuk uitziet en je de onregelmatigheden niet meer ziet. Het makkelijkste is om je armen goed op de tafel te laten leunen en je vinger te draaien. Zo heb je de meeste kans op een mooi lijntje. Dat dunne lijntje heb ik met een apart kwastje gedaan, ook dit zou je eventueel met een sateprikker kunnen doen.

 

thumb_IMG_5210_1024

En als laatste nog even de lakken op een rij
– Hema- nummer onbekend
– Essie – Mint candy apple
– Wet n wild – Tickled pink
– Kiko – 338

 

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *