Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Dots

Vanaf vandaag komt er heel de week een nail art online. Het zullen niet al te moeilijke creaties worden. Het is al lang geleden dat ik dit echt veel deed. Ik vond het hartstikke leuk en maakte de gekste dingen. Helaas gaat dat hem nu niet meer worden. Ik vind het nog wel heel erg leuk om te doen merk ik. Daarom heb ik ervoor gekozen om wat makkelijks te doen. Dat is voor mij beter maar ook voor jullie als je het eventueel na zou willen maken.

thumb_IMG_4827_1024

Dit is het uiteindelijke resultaat. Ik ga stap voor stap uitleggen hoe ik dit heb gedaan. Ik heb hiervoor een dottingtool gebruikt maar die ben ik vergeten om op de foto te zetten. Een dottingtool is een soort pen met een bolletje aan het uiteinden, daar kan je mooie ronde stipjes mee zetten.

thumb_IMG_4821_1024

Als eerste heb ik mijn nagels helemaal wit gelakt. Ik heb bewust voor wit gekozen omdat de kleuren dan het beste uitkomen. Ik heb drie verschillende tinten roze uitgekozen. Als eerste ben ik begonnen met de lichtste kleur. Ik heb met de grote dottingtool op elke vinger twee of drie stipjes onderaan mijn nagel gezet.

thumb_IMG_4823_1024

Daarna heb ik met dezelfde kleur roze alleen een kleinere dottingtool nog een paar stipjes gezet tussen de grote stippen. Met de tweede kleur roze heb ik hetzelfde gedaan. Eerst twee of drie grote stippen zetten.

thumb_IMG_4825_1024

En dan met de kleine dottingtool weer een paar kleine stipjes. Dat doe je ook met de laatste kleur. Je kan natuurlijk zoveel kleuren gebruiken als je zelf wil. Het hangt er ook een beetje vanaf hoe lang je nagels zijn.

Het is echt heel erg simpel maar het geeft een superleuk effect. Als je geen dottingtool heb zou je eventueel ook een sateprikker kunnen gebruiken. Het is dan wel wat moeilijker om grote en kleine stipjes te maken maar het kan wel.

thumb_IMG_4878_1024

Dit zijn de lakjes die ik heb gebruikt
– Love me – nummer 402
– OPI – Mod about you
– WIC Herome – Rome
– Nicole by OPI – Plumroll please

Nog een leuke extra foto

Nail art

Mijn vriend heeft mijn andere hand gelakt :) en ik moet zeggen voor de eerste keer was het goed gelukt.

 

Ik hoop dat jullie het een leuke nail art vonden en zin hebben in de komende week

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *