Cynthia

Nieuw: Catrice Nail paint to go

Als je de titel heb gelezen en je kent ons ook maar een klein beetje dan weet je dat deze blog niet van Celine is. Het kwam Celine niet helemaal goed uit om voor vandaag een blog af te hebben dus daarom hebben is er vandaag weer een blog van mij online en komen er volgende week een aantal van Celine.

Catrice nail paint to go

Het was eigenlijk niet te bedoeling om jullie gelijk te overspoelen met nagellak blogs maar toch doe ik het. Voorlopig is het daarna ook wel weer klaar hoor haha. Maar ik kwam van de week wel iets aparts tegen bij de Kruidvat en dat moest ik testen. Het zijn namelijk een soort stiften waarmee je je nagels kan lakken. Voor iedereen die geen geduld heeft of heel slecht is in nagels lakken bijvoorbeeld. Het zou geurloos moeten zijn maar of dat ook echt zo is kan ik niet bevestigen want ik ruik niks, sorry.

 

 

Ik heb dit een keer eerder ergens gezien op internet maar daar betaalde je de hoofdprijs voor en dan kwamen er nog net zoveel verzendkosten bij. Daarom was ik extra blij dat ze nu gewoon in de schappen lagen en nog wel bij Catrice, een redelijk budget merk. Vol enthousiasme begon ik. Met mijn blonde hoofd draaide ik de dop eraf, want dat moet ook bij nagellak. Dat ging niet helemaal goed. Ik heb ook echt een paar minuten gekeken van hoe moet ik dit gaan doen. Zit de stift toevallig nog in de dop? Maar nee hoor je moet helemaal niet draaien je kan de dop er gewoon aftrekken. Na dat blonde momentjes dacht ik dat het nu wel goed moest komen. Nou eigenlijk hoopte ik dat meer.

 

Catrice nail paint to go

 

Als je de dop eraf haalt ziet het eruit als een witte stift. Dat snapte ik dan gelukkig nog net wel. Want als daar al nagellak zou zitten zou het snel uitdrogen. Dus ik heb op een blaadje geprobeerd de lak naar beneden te krijgen maar dat ging niet zo makkelijk als ik dacht. De punt van de stift is daardoor al flink kapot gegaan.

 

Catrice nail paint to go

 

Toen er eindelijk nagellak uitkwam was het tijd om mijn nagels te gaan lakken. De eerste nagel ging vrij goed en de lak dekte bijna in een keer maar naarmate ik meer nagels ging lakken kwam er steeds minder lak op mijn nagels. Toen ik een tweede laagje op mijn nagels wilde doen ging het helemaal mis. De eerste laag ging er daardoor bijna vanaf waardoor er helemaal niks meer op mijn nagels bleef zitten.

 

Catrice nail paint to go

 

Zoals je op de foto kan zien heb ik op mijn pink 1 laagje aangebracht wat redelijk goed ging. Op mijn middelvinger heb ik de lak deppend aangebracht maar ook dat ziet er niet heel erg mooi uit en op mijn ringvinger heb ik nog een tweede laagje aangebracht maar daar zit dus bijna geen lak meer op.

 

Ik was er daarna ook wel een beetje klaar mee en heb de roze dus ook niet meer getest. Ik denk dat een verder eindoordeel niet echt nodig is want volgens mij is het wel vrij duidelijk. Ik ben er niet tevreden over en raad het product dan ook niet aan.

 

Wil je het toch proberen dan zijn moet je niet te lang wachten want het is een Limited edition en ze kosten vier euro per stuk. Als het jou dan wel is gelukt, laat heb dan even weten want ik ben heel benieuwd of het aan de stift of aan mij ligt.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

1 thought on “Nieuw: Catrice Nail paint to go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *