Cynthia, Persoonlijk

No buy maand

Mensen die mij een beetje kennen zullen nu waarschijnlijk heel hard lachen. Dat snap ik heel goed. Ik vind het altijd heel moeilijk om niks te kopen. Dan heb ik het nog niet eens over kleding of schoenen. Het gaat bij mij vooral om de kleine dingen zoals een nagellakje, weer een kleurboek of een leesboek waarvan ik er al twintig ongelezen in mijn kast heb liggen.

 

no-shopping-11

Ik heb af en toe een beetje verzameldrang, of zeg eigenlijk maar gewoon heel vaak. Ik vind alles leuk en zonde om weg te doen. Zeker de laatste tijd heb ik veel te veel gekocht. Op dit moment heb ik van alles zoveel dat ik het nog lang niet nodig heb. Ik heb nog genoeg kleurplaten om in te kleuren, ook kleurtjes heb ik voor de komende tijd meer dan genoeg. Ik kan denk ik het hele jaar nog wel lezen zonder een boek twee keer te lezen en ook dvd’s kan ik voorlopig nog wel kijken. Op het moment ben ik ook echt veel blond aan het verzamelen. maar eigenlijk heb ik dat voorlopig nog lang niet nodig.

 

Op het moment heeft nog wel iemand wat voor mij opgehaald wat ik moet betalen maar dat heb ik dus eigenlijk al. Verder heb ik dus helemaal niks nodig. Dus vandaar dat ik deze maand een no-buy maand ga houden. Ik vond het de perfecte tijd ervoor. Ik moet binnenkort ook weer naar school dus heb ook niet veel tijd meer denk ik.

 

Het gaat nu echt puur om alle prulletjes die ik normaal koop en kleding. Niet zo zeer om het eten en drinken. Ik ga wel zoveel proberen te minderen met het kopen met eten maar niet helemaal stoppen.

 

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik al een aantal dagen bezig. Om precies te zijn ben ik begonnen op 19 augustus. Ik moet het dus proberen om het tot 19 september vol te houden. Zodra ik klaar ben zal ik uiteraard vertellen hoe ik het heb ervaren en of het is gelukt.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

 

3 thoughts on “No buy maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *