Cynthia, Persoonlijk

Notitieboekjes verzameling

We zijn nog geen twee maanden aan het bloggen en ik was voor vandaag al gewoon inspiratieloos. Dat gaat straks nog wat worden haha. We zijn net terug van vakantie dus daar krijgen jullie binnenkort natuurlijk uitgebreid verslag van ,maar daar kon ik nu dus nog niet over schrijven. Wat ik allemaal gekocht heb op vakantie? Dat is ook weer niet zo veel om een heel artikel over te maken. Toen zag ik één van mijn aankopen liggen, een notitieboekje, en het leek me wel leuk om mijn enorme verzameling van notitieboekjes te laten zien. Want daar heb ik er best wel veel van maar nooit genoeg natuurlijk haha. Ik weet niet waarom maar ik vind het zo leuk om nieuwe notitieboekjes te kopen. Ook geef ik jullie een aantal tips waar je je notitieboekjes onder andere voor kan gebruiken.

IMG_4637

Mijn verzameling
Zoals je op de foto hierboven al kan zien heb ik best wel wat notitieboekjes en eigenlijk zit er geen één boekje tussen dat echt duur is. Ik weet van de meeste niet meer waar ik ze vandaan heb of hoe duur ze zijn maar als ik het nog wel weet zal ik het erbij zetten

IMG_4629Dit zijn de eerste drie boekjes. De meest links komt van de Hema en de rechter is van lief. Van de ander heb ik geen idee meer. Hema heeft vaak hele leuke boekjes en ook voor niet zoveel geld. Ik denk dat deze 4 was. Lief is over het algemeen wel een stuk duurder. Ik durf ook niet te zeggen hoe duur die was want ik heb hem gekregen. Je merkt wel verschil. Het boekje van lief ziet er een stuk luxer uit en heeft een harde kaft.

IMG_4630

Dit zijn allemaal boekjes van de action. Action heeft altijd heel veel leuke boekjes voor een klein prijsje. Volgens mij zijn ze niet duurder dan 0,99. Dat is ook de reden dat ik het best moeilijk vind om deze boekjes te laten liggen. Deze boekjes hebben allemaal iets met het buitenland te maken. Dat is iets wat ik altijd heel erg leuk vind.

IMG_4631

Dit zijn de laatste notitieboekjes die ik heb met A5 formaat. Deze boekjes komen overal en nergens vandaan. Ik dacht dat ik de linkse ooit een keer bij de Albert Heijn had gekocht maar dat weet ik niet meer zeker. De prijs weet ik ook niet meer. Het is een heel fijn boekje met een harde kaft. Hij is best wel dik en daardoor wat moeilijker om mee te nemen. De middelste komt van de Hema en zal tussen de 3 en 4 euro zijn geweest. Het is een leuk boekje met verschillende tabbladen. Ook heeft dit boek lijntjes, ruitjes en gewoon witte blaadjes. Je kan het dus voor veel verschillende dingen gebruiken. De laatste is van de action en was wederom denk ik €0,99. Disney is altijd goed en ik vond deze heel erg vrolijk.

IMG_4632

Dit zijn twee to-do boekjes. De linker heb ik gekregen en de rechter is van de hema. Heel simpel maar altijd makkelijk. Als ik het opschrijf dan doe ik het veel eerder dan als ik het in mijn telefoon opsla. Dan vergeet ik het vaak weer.

IMG_4633

Dit zijn nog zes kleine notitieboekjes. Die linksboven wilde ik eigenlijk gebruiken voor het bloggen maar daar heb ik nu een ander boekje voor gevonden. Die rechtsboven ligt heb ik op vakantie in Malta gekocht en die rechtsonder is door iemand zelf gemaakt. Van  de andere boekjes weet ik niet meer waar ik ze vandaan heb. Ik denk van de action.

IMG_4634

En dan nu de allerlaatste boekjes, wat ook A5 formaat is dus dat waren net niet de laatste. Dit zijn mijn twee favorieten. De linkse heb ik afgelopen week gekocht op vakantie. Er staat ‘Durf je eigen avontuur te leven.’ Ze hadden zo ontzettend veel leuke boekjes dat ik me echt in moest houden. Dit boekje kostte €4 en ga ik gebruiken voor het bloggen. Het rechter boekje heb ik zelf gemaakt. Ik heb een goedkoop boekje van de action gekocht en die geverfd en versierd. Zoals er al opstaat is het een travelling notebook. Kort gezegd zijn het allemaal pagina’s met een soort collages van mijn vakantie. Ik ga hier binnenkort nog een apart artikel voor maken ,dus als jullie benieuwd zijn moet je cwithc in de gaten houden.

Ik hen dus in totaal 19 notitieboekjes. Volgens mij heb ik er zelfs nog wel meer maar die kon ik niet vinden. Ik gebruik ze niet allemaal maar wel veel en allemaal voor iets anders.

Wat te doen met je notitieboekjes

Je kan natuurlijk heel veel dingen opschrijven in je notitieboekjes. Hieronder een lijstje wat ik er vooral mee doe
– mijn travelling notebook (dus collages maken van vakantie)
– ideeën voor het bloggen
– to do lijstjes
– wishlist maken
– dingen die je nog moet onthouden
– bijhouden hoeveel uur je gewerkt heb
– uitgaven
– waar je graag naartoe wil op vakantie en wat je wil zien
– bucketlist
– films die je nog wil zien
– boeken die je nog wil lezen
– recepten
– leuke quotes
– verhaaltjes
– verschillende lettertypes uitproberen

Dit zijn een aantal ideeën om je notitieboekjes mee te vullen maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je erin kan zetten.

Heb jij ook zoveel notitieboekjes? Wat schrijf je er zoal in?

Liefs,
Cynthia

Tagged , ,

3 thoughts on “Notitieboekjes verzameling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *