Cynthia

Alle oude producten opmaken #update 2

Allereerst wil ik mij verontschuldigen voor het feit dat er al drie zaterdagen niks online is gekomen van mij. Ik heb het echt ontzettend druk gehad en was de laatste tijd heel erg moe. Ik had dus echt even geen idee wanneer ik moest bloggen. Vanaf nu ga ik weer proberen om wekelijks een blog te maken.

 

De maanden juli, augustus en september zijn weer voorbij en dat betekend dat het weer tijd is voor een update over mijn opmaak challenge. Dit keer niet in video vorm en ik ga vandaag ook niet precies laten zien wat het verschil is met de vorige update. Ik ga natuurlijk wel laten zien wat ik allemaal heb opgemaakt en of het een beetje gaat zoals ik had gehoopt.

 

 

Shampoo & conditioner

opmaak challenge

 

Allereerst begin ik maar met hetgeen wat ik meestal het meeste opmaak en dat zijn de shampoo’s en conditioners. Links zie een hele goedkope shampoo van de action die ik eigenlijk helemaal niks vond. Ik was dan ook blij dat die op was. De bovenste flessen zijn twee conditioners van Aussi. Dat vind ik een heel fijn merk alleen wel vrij duur dus ik koop het bijna nooit. De zilver shampoo van Swarzkopf gebruik ik alleen nadat ik mijn haar heb geverfd. Dan gebruik ik hem vier a vijf keer en dan weer een hele tijd niet. Ik vind het een fijne shampoo om de gele gloed uit je haar te krijgen. En verder liggen er nog drie conditioners die alle drie gewoon prima waren.

 

Mini en proef verpakkingen

 

opmaak challenge

 

Mijn doel was om een aardig wat mini’s en proefverpakkingen op te maken en dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf. Ook al ligt er nog steeds genoeg hoor. Je ziet hier vooral een aantal serums liggen van onder ander the body shop en Vichy. Deze lagen er al heel erg lang en heb ik na het douchen gebruikt om mijn gezicht mee in te smeren. Ook liggen er een paar conditioner verpakkingen bij van the Body shop. En als laatste ook nog twee maskertjes, ook al zijn dat niet echt proef verpakkingen.

 

Overig

 

opmaak challenge

Hier ligt echt van alles tussen. Ik heb weer een deo opgemaakt van Dove maar ook een tonic en een lippenbalsem(helemaal onderaan de foto) Ook ligt er een bakje tussen waar nagellak remover pads in hebben gezeten. Daar ben ik zelf niet echt fan van en daarom ben ik ook wel blij dat die eindelijk op zijn. Ook kwam ik een lege verpakking tegen in mijn la, ok dacht dat er nog een aantal neusstrips in zaten maar dat viel helaas een beetje tegen.

 

opmaak challenge

 

En als laatste heb ik nog een paar kleine dingen opgemaakt op vakantie. Ik vond het een beetje zonde om lege verpakkingen mee terug te nemen dus ik heb even snel daar een foto gemaakt.

Twee kleine douche gel en ook een mini tandpasta.

 

Ik heb aardig goed mijn best gedaan al zeg ik het zelf. Ik heb vooral heel veel mini verpakkingen op gemaakt en daar zit eigenlijk niet zo heel veel in maar in mijn kast scheelt het toch weer een beetje. De volgende opgemaakt gaat wel iets anders worden dan vandaag. Ik ga namelijk een onderdeel schrappen, de shampoo en conditioner. Het is iets wat ik heel veel opmaak maar tegelijk ook weer bijkoop omdat ik het echt nodig heb. Daarom vind ik het moeilijk om dit echt bij te houden en daarom heb ik besloten om deze categorie gewoon helemaal te laten vervallen. De douchegel en scrubs blijf ik er wel inhouden. Ook zal ik de volgende keer weer laten zien hoe mijn kasten er uit zien. En niet alleen mijn verzorgingsproducten maar ook geurkaarsen en washi tape.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal heb opgemaakt en de volgende update zal ongeveer aan het eind van het jaar weer zijn.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *