Cynthia

Outfit of the day

Een aantal weken geleden had ik al aangegeven dat er misschien een outfit of the day aan zou komen. Hoewel ik het wel heel erg lastig vind komt ie vandaag toch online. Het meerendeel van wat ik aan heb kon je al in de shoplog zien. Ik ben echt superblij met al die kleren en vooral dat het allemaal zo leuk te combineren is.

 

Outfit

 

Als eerste kan je mijn nieuwe okergele trui hier zien. Deze komt van de Vero Moda en is eigenlijk een hele simpele trui. Hij heeft driekwart mouwen wat ik met dit weer ideaal vind en ook zeker nog kan combineren met een jasje erover.

De broek die ik aanhad kan je op deze foto niet zo heel goed zien maar in de shoplog wel. Het is een leuke bruine broek met aan de zijkant steentjes.

Ook zie je hier mijn Shabbies tas, die ik eindelijk weer ga gebruiken. Ik koop echt van ze lang zal ze leven niet meer zo’n dure tas want ik heb er alleen nog maar problemen mee gehad. Speciaal voor deze outfit heb ik hem toch even omgeruild want deze beige kleur vond ik heel erg leuk bij de rest van mijn outfit passen.

 

Shabbies

 

Ook mijn laarsjes zijn van het merk Shabbies. Het is ongeveer dezelfde kleur als mijn tas, een beetje beige. Ze staan bij mij al een aantal jaar in de kast, dat kan je aan de schoenen niet zien want vaak heb ik ze nog niet gedragen. Ik weet dus ook niet meer precies of ze nog te koop zijn en waar ik ze gehaald heb. De reden dat ik deze laarsjes niet heel erg vaak draag is omdat ik ze erg lastig aankrijg. Ik had al vaak gelezen dat je ze goed moet inlopen en dat je ze lastig aankrijg en dat is ook zeker waar. Een kleine tip voor als je daar ook last van heb. Trek ze aan met boterhamzakjes, dan glij je veel makkelijker in je schoen. Ik dacht eerst dat je dat heel goed zou horen maar daar heb je helemaal geen last van. Zorg er wel voor dat je dan geen schoenen gaat kopen want dan ziet iedereen dat je boterhamzakjes aan je voeten heb haha.

 

Sieraden

En dan als allerlaatste nog mijn sieraden. Eigenlijk draag ik bijna nooit sieraden buiten de twee ringen die ik standaard om heb. Op deze foto kan je ook zien dat ik de ring om heb uit Amerika. De shoplog kan je hier bekijken voor als je hem gemist heb. Om mijn andere hand heb ik een buddha tot buddha ring om, die ring heet Nathalie.

Ook heb ik voor de verandering een keer een armbandje om en dat is er één die ik zelf gemaakt heb. Op dit moment ben ik er niet zo heel erg veel meer mee bezig en heb ik al weer zes andere hobby’s gevonden maar rond de zomer heb ik een aantal leuke armbandjes gemaakt. Dit is er één van en deze bestaat uit vier losse armbandjes die in één slotje zit.

Ook mijn nagels hadden een bijpassende kleur. Het lijkt bijna zwart maar het is een legergroene kleur van Zoya. Ook die kon je laatst in de shoplog al zien.

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden, laat het vooral weten in de reacties

 

Liefs,

Cynthia

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *