Cynthia

Pickwick vragen #1

Tegenwoordig heb je op de theezakjes vragen zitten. Het leek mij heel erg leuk om een aantal van die vragen te beantwoorden. Nu drink ik eigenlijk heel weinig thee en ging het sparen niet zo heel erg hard. Dus ondertussen ben ik niet heel erg origineel meer want ik heb het al op meerdere blogs gezien. Dat mag natuurlijk de pret niet drukken want iedereen heeft een ander antwoord op de vraag.

small2

Ik heb zes vragen uitgekozen die ik vandaag ga beantwoorden.

IMG_4937

Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?
Dit is volgens mij de aller makkelijkste vraag die er tussen staat maar ik kan er niet op komen. Ik weet wel dat het met vriendinnen was en dat het niet zo lang geleden is. Ik kan er alleen niet op komen waarover en wanner het precies was.

Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?

Iets wat er voor zou zorgen dat alles een stuk georganiseerder is; mijn kamer niet meer zo’n bende is, en er voor zorgt dat ik gewoon alles kan doen wat er op mijn planning staat.

Als je een eigen bedrijf zou starten, wat zou je dan verkopen?
Dat is iets wat ik heel graag zou willen. Het staat ook op mijn day zero project. Helaas is het ook niet echt te realiseren met school. Ik denk dat er echt heel veel tijd in kom te zitten. Wat ik dan zou willen verkopen weet ik nog niet precies. Een aantal jaar geleden zou ik gezegd hebben nagellak en de bijbehorende dingen. Ik denk alleen dat zoiets heel moeilijk succescol gaat worden omdat er al zoveel van zijn. Je moet iets hebben wat er nog niet veel is.

IMG_4938

Welk liedje neem je mee naar een onbewoond eiland?

In eerste instantie zou ik denk ik geen liedje mee nemen naar een onbewoond eiland maar oké haha. Ik vind het ook lastig om echt specifiek één nummer te noemen. Als ik een liedje wil luisteren kan ik ook nooit op een liedje komen. Het zou wel een heel vrolijk liedje zijn dat niet snel verveeld. Voor als ik mij heel eenzaam zou voelen, dan word ik daar weer vrolijk van. En ik zal het waarschijnlijk veel draaien aangezien het het enige liedje is wat ik heb.

 

Wat is jouw favoriete sprookje?
Dit is echt een lastige vraag. Ik vond sprookjes altijd wel leuk maar zou nu zo snel niet weten welke. Ik heb ook op internet gezocht naar sprookjes. Roodkapje is een sprookje dat ik nog steeds heel erg leuk vind. Dat is ook het sprookje waar ik als eerst op kwam, dus ik denk wel dat dat mijn favoriet is.

 

Wat wilde je worden toen je klein was?

In vriendenboekjes schreef ik vaak ,net zoals vele andere volgens mij, dat ik moeder wilde worden. Dat is natuurlijk geen beroep. Maar ook schreef ik op dat ik juf wilde worden. Ja toen al, en nu ben ik dus een aan de pabo begonnen want ik wil nog steeds graag juf worden.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de antwoorden te lezen en misschien komt er nog wel een keer een deel 2. Als ik genoeg thee heb gedronken haha.

Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete sprookje is. Laat het vooral weten in de reactie’s

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *