Celine, Cynthia

Pickwick vragen #2

Ik heb al eens eerder een artikel gemaakt waarin in een aantal Pickwick vragen beantwoord. Dat kan je hier teruglezen. Ik vond het wel tijd voor een deel twee dus vandaag ga ik weer een aantal vragen beantwoorden. Dat ga ik niet alleen doen, Celine heeft vandaag ook de vragen beantwoordt.

img_6185

img_6187

In welk tijdperk zou je willen leven?

Celine: Dit vind ik best lastig. Ik ben helemaal niet zo van de geschiedenis en ik vind de tijd waar ik nu in leef eigenlijk wel prima. Als ik echt zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de 70’s of 80’s gaan. Het leven was toen zo anders. Hele andere muziek, kleding en andere levensstijl. Internet wss er nog niet en mensen hadden ook geen mobiele telefoons. Ik ben daar wel benieued naar.

Cynthia: Ik denk dat ik dit tijdperk wel heel erg leuk vind. Ik vind het heel erg leuk dat er veel ontwikkeling is op het gebied van telefoons enzovoort en ook is reizen nu veel makkelijker dan vroeger.

Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen heb?

Celine: Ik heb volgens mij nog nooit op een hele vreemde plek geslapen. Ik zou het in ieder geval niet zo 1 2 3 weten.

Cynthia: Ik kan zo snel niet echt een vreemde plek bedenken. Ik weet nog wel toen we vroeger op vakantie gingen dat we van de achterbank een bed maakten. Dan lagen mijn zusje en ik languit op de bank. Heel comfortabel lag het niet haha.

Wanneer komt het kind in jezelf weer boven?

Celine: Als ik een nieuw Blond Amsterdam item weet te scoren haha. Dan ben ik echt zo blij als een kind die een snoepje krijgt. Maar ook bij het zien van Disney films of als er opeens een tv programma van vroeger  op tv komt (Beugelbekkie, Winx club). Dan voel ik mij weer even kind haha.

Cynthia: Op het moment dat ik bezig was met dit artikel kwam de postbode met een pakketje voor mij. Daar zat een Blond Amsterdam item in en daar ben ik een half uur echt superblij mee geweest. Dus ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik mij dan weer een klein kind voel.

img_6188

Wat is jou meest dierbare plekje op aarde?

Celine: Aan de ene kant zou ik zeggen dat dat lekker mijn eigen kamer is (en later mijn eigen huisje). Gewoon mijn eigen plekje waar ik kan zijn wie ik wil en waar ik naar uit kijk als ik een lange dag heb gehad. Maar ik denk dat de Kuip dit toch overtreft. In de Kuip vergeet ik alles. De Kuip geeft mij zo’n boost dat ik daarna het gevoel heb de hele wereld weer aan te kunnen haha. Hoe klote ik me voelde die dag of week, ik vergeet het allemaal op het moment dat ik de poorten door ga. Gek dat een plek zoveel in je los kan maken.

Cynthia: Ik denk dat dat toch mijn slaapkamer is. Daar ben ik heel vaak te vinden en heb ik alles wat ik wil. Ik kan mezelf dat echt terugtrekken en gewoon doen wat ik zelf wil.

Heb je vandaag een leugentje om bestwil verteld?

Celine: Vandaag vroeg een klant of de smoothie van de maand lekker is, waarop ik volmondig ja zei. Zelf vind ik hem echt niet te drinken haha. Dus ik denk dat je dat wel als een leugentje om bestwil kan zien?

Cynthia: Uhm ik heb vandaag niet echt heel erg veel gedaan en kan ook eigenlijk niks bedenken dus ik denk het niet.

Waar zou je meer tijd aan willen besteden?

Celine: Sowieso aan mijn vrienden, maar dat is nu eenmaal lastiger als je ouder wordt en iedereen een andere studie doet of werkt. Iedereen heeft een ander rooster en dan is het soms lastig een datum te vinden met elkaar. Naast dit zou ik in mijn vrije tijd meer tijd willen besteden aan DIY’s. Ik heb echt een hele lijst aan dingen die ik wil maken maar ik blijf het maar uitstellen en maak er echt veel te weinig tijd voor vrij.

Cynthia: Dat is eigenlijk aan cwithc. Ik zou graag meer dingen achter de schermen willen doen en vooral ook vooruit plannen. Ook het maken van video’s zou ik graag meer willen doen. Aan de inspiratie ligt het niet maar toch stel ik het heel vaak uit. Ook zou ik wel graag wat meer tijd besteden aan DIY projecten. Ik zou nog heel veel willen maken maar nu komt het er niet van.

 

Dit waren de vragen alweer voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ik ben wel heel benieuwd of jullie vandaag een leugentje om bestwil hebben verteld

Liefs,

Cynthia

Tagged , ,

3 thoughts on “Pickwick vragen #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *