Celine, Cynthia, Persoonlijk

Pickwick vragen #4

Het is alweer maart en dat betekend dat het ook weer tijd is voor een aantal pickwick vragen. We hebben weer zes leuke vragen gevonden die we voor jullie gaan beantwoorden. We lijken eigenlijk wel heel erg veel op elkaar en dat kan je aan de hand van deze antwoorden ook wel zien denk ik haha.

Mocht je deel 3 van de pickwick vragen gemist hebben? Klik dan hier om hem terug te lezen.

 

Pickwick vragen #4

 

 

Pickwick vragen #4

 

Heb je liever je grootste vraag beantwoord of je grootste wens vervuld?

Celine: Ik denk dat ik dan ga voor het vervullen van mijn grootste wens. Op dit moment heb ik niet echt een grote vraag waarop ik het antwoord ├ęcht zou willen weten. De wens om zoveel mogelijk van de wereld te mogen zien (en het liefst zonder dat het mij veel geld kost haha) zou ik toch wel heel graag vervuld willen hebben!

Cynthia: Er zijn oneindig veel vragen waar ik wel antwoord op zou willen maar echt een hele grote vraag die beantwoord moet worden, die heb ik niet. Dus dan zou ik ook gaan voor mijn grootste wens vervuld. Om mijn antwoord toch een klein beetje anders te hebben dan Celine zou ik heel graag voor onbepaalde tijd naar Amerika willen. Alleen een vlucht ernaartoe boeken en dan gewoon zien wat er allemaal gebeurt. Ik zou zo graag van de ene kant van Amerika naar de andere kant willen reizen.

 

Wat at je het liefst toen je klein was?

Celine: Ik weet dat ik echt dol was op bloemkool. Dat is nu niet meer zo’n mijn ding. Verder vond ik bonen in tomatensaus erg lekker en daar maak je mij nu nog steeds wel blij mee!

Cynthia: Ik hield helemaal niet zo van groente en ik kon echte enorm lang aan tafel zitten voordat ik klaar was. Er was 1 ding wat ik wel altijd kon eten en dat was patat. Volgens mij echt het lievelingseten van bijna ieder kind, behalve Celine dan haha.

 

Wat wil je hebben bereikt voor je volgende verjaardag?

Celine: 19 augustus word ik 21. Dat is dus over ongeveer 5 maanden. Ik wil sowieso beslist hebben of ik nog ga studeren. En mocht ik er voor kiezen om niet meer te gaan studeren wil ik wel een goed plan hebben. Ook zou ik heel graag mijn rijbewijs halen dit jaar, maar of dat gaat lukken voor mijn verjaardag weet ik niet. Ik wil dan in elk geval wel al zijn begonnen. 

Cynthia: Ik ben een week later dan Celine jarig. Op 26 augustus. Ik vind dit echt een hele moeilijke vraag en weet er eigenlijk ook niet echt antwoord op. Ik zou wel heel graag zicht hebben op een vast contract en het vak goed leren. Dus eigenlijk wil ik gewoon iets heel nieuws leren waar ik nog niks vanaf weet.

 

 

Pickwick vragen #4

 

Welke geur roept bij jou een herinnering uit je jeugd op?

Celine: Ik heb hier echt zo lang over nagedacht en heb het nog besproken met mijn moeder, maar ik zou het echt niet weten. Ik heb van alles proberen te bedenken, maar ik kwam er echt niet uit. Het meest logische zou misschien de geur van bepaald eten zijn, maar ook daar kom ik niet zo 1 2 3 op. Dus ik ben bang dat ik gewoon echt geen antwoord voor jullie heb! 

 

Cynthia: Ik heb deze vraag uitgekozen en eigenlijk is dat helemaal niet logisch want ik kan helemaal geen antwoord geven op deze vraag. Ik heb namelijk geen reukvermogen en ruik dus helemaal niks. Je kan dus enorm uit je mond stinken als je naast me staat of er kan brand uitbreken, ik ruik het niet. Op sommige momenten zou het best gevaarlijk kunnen zijn maar het heeft ook af en toe wel zijn voordelen.

 

Met wie zou je graag 24 uur willen doorbrengen?

Celine: Het eerste wat in mij opkomt is het tv-programma ‘Chantal blijft slapen…’. Ik zou haar namelijk best wel eens willen ontmoeten, want ik vind haar humor echt geweldig. En in dit programma ben je dus ook echt 24 uur met haar, dus dat ik meteen lekker makkelijk. Ik zou namelijk anders echt niet weten wat ik 24 uur lang met iemand zou moeten gaan doen haha. Maar een dag doorbrengen met Ed Sheeran zou ik ook best tof vinden! Ik zou hem dan bijna alleen maar laten zingen haha.

Cynthia: Mijn eerste gedachte was ook Chantal blijft slapen. Ik vind het programma echt superleuk ze heeft echte leuke humor. Ik zou ook zeker gaan voor iemand uit Nederland want dat communiceert wat makkelijker haha.

 

Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?

Celine: Het lijkt me helemaal niet leuk om voor een dag koning te zijn, dus de keus is snel gemaakt. Maar sowieso lijkt het me heel fijn om weer een dag kind te zijn. Zo lekker onschuldig en geen weet van de struggles van het volwassen leven. Gewoon weer even dat gevoel terug van even niks moeten en (bijna) alles mogen. Het lijkt me heerlijk!

Cynthia: Ik mag dan wel volwassen zijn, zo voel ik me zeker nog niet. Toch zou ik kiezen voor een dag weer kind. Een jaar of 8 denk ik. In de zomer gezellig buiten spelen. Iets wat nu veel minder gedaan wordt. Het lijkt me ook wel heel interessant om een dag koning te zijn omdat ik heel benieuwd ben hoe zo’n dag eruit ziet. Toch ga ik toch voor een dag kind zijn omdat mij dat leuker is denk ik dan een dag koning zijn.

 

Dit waren de zes vragen alweer. We hopen dat jullie het leuk vonden en we zijn heel benieuwd of jullie liever je grootste vraag beantwoord hebben of je grootste wens vervuld. Laat het hieronder in de reacties weten.

 

Liefs,

Celine & Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,