Cynthia, Persoonlijk

Pickwick vragen #7

 

pickwick vragen

 

Het is alweer een tijdje geleden maar het is weer tijd voor een aantal pickwick vragen. Ik vul ze een keertje alleen in omdat Celine er helaas geen tijd meer voor had. Ik kom daar ook altijd veel te laat mee met zulke ideeën.

 

Pickwick vragen

Wat eet je het liefst als ontbijt?

 

Cynthia: Eigenlijk eet ik niet ’s ochtends echt maar het is meer drinken. Ik drink bijna elke ochtend goedemorgen ontbijtdrinken. Dit is niet wat ik het liefst eet maar ik vind het wel lekker. Het liefst zou ik croissantjes eten denk ik. Heel simpel maar wel heel lekker.

 

Maak je liever een bos- of strandwandeling?

 

 

Cynthia: Dit vind ik een hele lastige vraag. Ik vind allebei heel erg leuk. Maar in de herfst zal ik niet snel op het strand lopen en in de zomer niet in een bos. Dat is dus heel erg seizoen gebonden en het heeft allebei wat. Een boswandeling is echt al heel erg lang geleden en volgens mij heb ik vorig jaar nog een strandwandeling gemaakt. Ik ga dan toch voor een strandwandeling. Lekker in de zon over het strand lopen met je voeten een beetje in het water, heerlijk!

 

Welk muziekinstrument zou je willen leren bespelen?

 

 

Cynthia: Dat zijn er eigenlijk twee. Ik zou heel graag piano en gitaar willen spelen. Ik vind beide instrumenten gewoon heel erg mooi maar ik ben helaas alles behalve muzikaal. Als ik dan toch zou moeten kiezen denk ik dat ik voor piano zou gaan. Daar kan je naar mijn idee meer kanten op dan met een gitaar.

 

pickwick vragen

 

Ben jij een vroege vogel of een avondmens?

 

 

Cynthia: Eigenlijk geen van beide haha. De laatste tijd begin ik heel vroeg op mijn werk en doe ik ’s avonds bijna niks meer zo moe ben ik. Maar ’s ochtends kan ik ook echt mijn bed niet uit komen. Ik heb geen drie wekkers nodig om mijn bed uit te komen zoals sommige andere mensen dus ik denk dat ik dan toch wel een ochtendmens ben.

 

Wat is het avontuurlijkste dat je ooit hebt gedaan?

 

 

Cynthia: Het eerste wat in mij op komt is bungee jumpen. Misschien niet heel avontuurlijk maar wel iets met veel spanning. Ook abseilen zorgden voor veel spanning.

 

Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?

 

 

Cynthia: Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar dat wil ik wel heel erg graag. Ik kan dus niet echt oordelen of ik dat leuker vind. Toch denk ik niet dat dat de zon kan overtreffen dus ik ga liever naar de zon. Maar dan moet het er niet te warm zijn want ik wil wel gewoon dingen kunnen doen. Ik kan echt niet twee weken lang aan het strand liggen.

 

 

Vandaag een stuk korter want de vragen zijn maar een keer ingevuld. Hopelijk vonden jullie het daarom niet minder leuk. Ik vond het in ieder geval weer erg leuk om de vragen te beantwoorden.

 

Ik ben heel erg benieuwd wat het avontuurlijkste is wat jullie ooit hebben gedaan. Laat het vooral in de reacties achter.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *