Cynthia, DIY's

Pinterest DIY

Zoals ik al een aantal keer eerder heb verteld heb ik best wel een lang lijstje met DIY die ik een keer wil maken. Het leek mij wel leuk om een aantal van deze DIY aan jullie te laten zien. De meeste ideeën komen van pinterest. Ik vind het altijd heel erg leuk om op pinterest te kijken en daarom word mijn lijstje alleen maar langer in plaats van korter haha.

do-it-yourself

Laat ik maar als eerst beginnen met de DIY die ik waarschijnlijk als eerst ook echt ga maken.

b0c0dbd1cfb763b659707c606f8eb5fd

Dit is de link naar de pin op pinterest.
Het zijn drie hele leuke pennenbakjes. Hier zijn ze gebruikt om make-up kwasten in op te bergen. Ik wil er nog 1 extra maken er en dan al mijn pennen, markeerders en potloden etcetera in doen. Het ziet er super vrolijk uit en volgens mij is het niet zo super moeilijk om te maken. Ook zal het niet heel erg duur zijn. De duurste aanschaf zullen de potjes zijn. Als ik deze bakjes heb gemaakt laat ik dat natuurlijk aan jullie zien.

 

07d8c745d852e8712e2db2f0fd08aa70

Dit is de link naar de pin op pinterest.
Dit is ook een DIY die ik vrij snel ga maken denk ik. Ik heb namelijk een hele simpele agenda gekocht met het idee er wat leuks mee te doen. Ik had het idee om dit te gaan doen. Heel simpel maar het ziet er wel heel leuk uit. Een paar leuke plaatjes uitprinten en dan een beetje passen en meten.

 

9522724be9f11ad073c9683ed9ba1436

Dit is de link van de pin op pinterest.
Dit was denk ik de allereerste pin die ik heb opgeslagen. Het is vooral heel erg praktisch en makkelijk. Je weet precies welke kabel waar van is. Het is ook zo gedaan dus ik weet eigenlijk niet zo goed waarom ik dat nog nooit gedaan heb.

 

d09e1e864df7b5a521e48ceda8810a5f

Dit is de link naar de pin op pinterest.
Ik vind dit notitieboekje zo ontzettend leuk gemaakt. Ik heb zelf ook al een aantal boekjes gemaakt maar deze is wel heel erg leuk. Ik denk dat ik deze de volgende keer als inspiratie erbij ga houden. Want ik wil wel een beetje mijn eigen draai eraan geven.

 

363d2018594674700827a489152f93b9

Dit is de link naar de pin op pinterest.
Ik vind dit er zo tof uitzien. Ik heb de instax printer dus ik kan zulke foto’s printen. Ik had ook al bijna een lijst gekocht totdat ik me bedacht dat ik het eigenlijk nergens kwijt kan. Dus tot die tijd blijft het vooral even bij kijken naar dit idee totdat ik een leuk plekje heb gevonden.

 

f6960dc551c41ef23cf42b253c32a60e

Dit is de link van de pin op pinterest.
Dit ziet er zo leuk uit. Het is gemaakt van een aantal kratten. Het is ook heel praktisch want je kan er heel erg veel schoenen in kwijt en je kan hem zo hoog maken als je zelf wil. Dit is niet echt iets waar ik nu wat aan zou hebben maar als ik zoiets ooit zou maken wil ik het wel een andere kleur, wit bijvoorbeeld.

 

Dit was een deel van mijn favoriete DIY die ik nog wil gaan maken. Er staan nog veel meer dingen op mijn lijstje dus misschien komt er binnenkort nog wel een deel twee. Nu nog even kijken wanneer ik dit allemaal zou kunnen gaan doen haha. Ik hoop binnenkort toch wel een aantal dingen af te kunnen strepen.

Kijken jullie ook zoveel op pinterest?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged

4 thoughts on “Pinterest DIY

  1. Leuk!
    Kleine tip voor de potjes; je kan deze ook vervangen door grote bokalen van bijvoorbeeld groenten. Heel goedkoop en ook nog eens goed voor het milieu. Veel succes met jullue DIY’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *