Cynthia, Fotoverslag

Plog: Druk dagje met van alles en nog wat

Afgelopen woensdag heb ik weer een keer geplogd voor jullie. En dat was ook de laatste keer voor mijn DZP dus ik kan gelijk een doel afstrepen :). Het was een lekker productief dagje. Ik heb gewerkt, met Celine afgesproken en ’s avonds kwam mijn vriend nog langs.

Plog

Goeiemorgen! Ik had heel last minute besloten dat het best wel een leuk dagje was om te gaan ploggen. Ik was dus al bijna helemaal klaar om te gaan werken.

Vitamine tabletten

Alleen nog eventjes ontbijten en twee vitamine tabletten nemen.

 

How to get away with murder

Voordat ik wegging zat ik nog even op Facebook en toen zag ik dat seizoen twee van How to get away with murder op netflix stond! Helemaal blij :)

 

Aangekomen bij de Albert Heijn, klaar om te gaan werken

Plog

Ik hoefde maar tot 1 uur te werken dus ik was lekker op tijd klaar. Nog even boodschapjes gehaald voordat ik naar huis ging

En rond half 2 kwam Celine langs. Voordat we aan de slag gingen hebben we eerst nog even tosti’s gegeten

Plog

Druk bezig met CwithC, we hebben veel dingen besproken en er komen binnenkort weer leuke dingen aan

We waren heel goed bezig, totdat Celine me had verlaten

Plog

Dus in de tijd dat Celine weg was heb ik een beetje vlogs gekeken, sorry Celine

Plog

En toen was het alweer tijd om te gaan eten. We hebben roerbak noodles op, dat is echt superlekker!

Plog

Na het eten was het tijd voor de 30 day challenge. Die stond nog op mijn DZP en ik moet zeggen dat ik best wel goed bezig ben :)

Kleurplaat

Ik had zin om eventjes te kleuren. Ik had een paar platen uitgekozen en mijn vriend had gekozen voor deze. Een flinke uitdaging maar wel heel leuk

Kleurplaat

En ongeveer een uurtje later was ik alweer een stuk verder

srprs.me

We hadden het vanmiddag al over gehad ,maar ’s avonds heb ik dan toch echt geboekt. We gaan binnenkort weer op een srprs reis!
Als je hier klikt dan kom je naar onze persoonlijke srprs.me site. Wanneer wij weten waar we naartoe gaan staat het ook daarop en weten jullie het dus ook :) Op die site staat ook precies hoelang het nog duurt voordat we weggaan ,en een week van te voren kunnen wij, en dus jullie ook, de weersverwachting zien

Smoothie

En nog even een lekkere smoothie gemaakt. Ook voor mijn DZP, een week lang elke dag een smoothie drinken

Plog

Ondertussen was Alex er ook al en aangezien het tweede seizoen van How to get away with murder op Netflix staat kon het natuurlijk niet anders dan dat we die serie gingen kijken. We hebben twee afleveringen gekeken.

Plog

Voordat ik ging slapen heb ik nog heel even gelezen in dit boek. Ik ben er nog maar net in begonnen maar vind het nu al een leuk boek.

Het was best wel een productieve en gezellige dag. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om zo weer een dagje mee te kunnen kijken in mijn leven. Ik moet zeggen dat ik best trots ben op het aantal foto’s dat ik heb gemaakt haha

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *