Cynthia, Nail art & nagellak

Review: Fun lacquer

Een nieuw jaar met allemaal nieuwe ideeën en ook een aantal vaste rubrieken. Ik wil namelijk elke maand een nagellak artikel online zetten. De ene maand zal dat een review zijn van een of meerdere lakjes en de andere maand een leuke nail art. Nagellak is nog steeds iets wat ik heel erg leuk vind maar veel te weinig tijd aan besteed. Ik hoop dit jaar om veel leuke creaties te maken en die aan jullie te laten zien.

 

Fun lacquer

 

Hoewel het hartje winter is heb ik vandaag twee lakken uit de lente/zomer collectie. Misschien niet heel erg passend maar ik vind de lakken zo ontzettend mooi dat ik ze moest laten zien. Een aantal maanden geleden had ik voor het eerst een paar van deze lakken besteld, ik had er nog geen ervaring mee dus ik was heel erg benieuwd. Ondanks dat het dus een zomer collectie is vind ik de lakken niet alleen daar geschikt voor en zijn ze ook zeker goed te dragen in de winter.

 

Ik heb ook een beetje onderzoek gedaan naar deze lakken want het zijn geen nagellakken die je in elke winkel kan kopen. Het merk komt uit Singapore en F.U.N staat voor Fabulously Unique Nail Lacquer. Ik moet zeggen dat die naam zeker eer doet want alle lakken zijn echt prachtig en heel erg bijzonder. Ook zijn alle lakken van F.U.N vegan en niet getest op dieren wat voor mij ook zeker een pluspunt is.

 

Na al deze informatie is het denk ik wel tijd om de lakken te gaan bekijken. Als eerste heb ik de blauwe lak op gehad en die heet Be bold. Ik vind het een hele mooie blauwe kleur, niet te licht en niet te donker. Er zitten heel erg veel holografische glitters is die je ook op de nagels mooi terug ziet.

fun lacquer be bold

 

Op de bovenste foto zie je de lak in daglicht en onder met een lamp. Je ziet dan dat er veel verschil is. De lak is namelijk holografisch ,wat betekend dat er heel veel glinsterende deeltjes inzitten die je alleen in zon- of daglicht ziet.

 

fun lacquer be bold

 

 

Maar dat is niet de enige lak die ik vandaag ga laten zien ik heb namelijk ook nog Bachelorette party gekocht. Dit is echt een heel ander soort kleurtje namelijk lichtgrijs. Wel zitten er dezelfde soort glitters in.

fun lacquer Bachelorette party

 

Ik heb hier helaas geen foto van in het licht maar zo kan je de kleur wel goed zien. Het is een simpeler kleurtje dan de eerste lak maar ook deze vind ik zeker mooi. Als je je nagels wilt lakken maar niet zo saai dan geeft deze lak een mooie twist. Er zit ook een heel klein beetje een roze gloed doorheen, dat kan je op mijn ringvinger een beetje zien.

 

Nu hebben jullie gezien wat voor prachtige lakken het zijn maar jullie willen waarschijnlijk ook wel weten of ze een beetje fijn lakken en hoe lang ze blijven zitten. Het kwastje is niet zo heel erg breed maar lakt wel heel erg fijn. Met twee dunne laagjes heb je al een dekkend effect. Ik heb er daarna nog een top coat overheen gedaan en toen heeft de lak het bijna een hele week volgehouden. Dat is voor mijn doen heel erg lang. Met het werk wat ik doe ligt mijn nagellak er vaak dezelfde of de volgende dag al voor de helft vanaf.

 

En dan misschien nog wel het allerbelangrijkste waar kan je deze lakken nou kopen. Je kan ze niet in de winkel halen dus je moet ze echt online bestellen en ik heb eigenlijk maar 1 Nederlandse webshop gezien die ze verkoopt en dat is www.prettypolish.nl. De lakken zijn 14 euro per stuk wat voor nagellak best wel veel geld is maar ik vind ze het zeker waard. Dus wil je jezelf een keer een cadeautje geven dan zou ik een lak van dit merk zeker overwegen.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer weer iets nagellak gerelateerd te lezen en net zo enthousiast zijn dat er nog velen gaan volgen. En ik ben heel benieuwd wat jullie van deze lakken vinden, laat het even weten in de reacties.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *