Cynthia, Shoplog

Shoplog vakantie Hongarije

Afgelopen nacht ben ik terug gekomen van vakantie. Dat komt ervan als je niet vooruit plan, dan moet je ’s nachts gaan bloggen. Ik ben met mijn ouders, zusje en vriend naar Hongarije geweest. Om precies te zijn bij het balatonmeer, in Balatonfüred. We hebben een appartement gehuurd via airbnb. Het was echt super leuk. Maar daar krijgen jullie nog apart een verslag van. Ik vond het wel leuk om mijn geshopte spullen te laten zien. Dus vandaag komt de allereerste shoplog op cwithc.

Ik heb niet heel erg veel gekocht. Vooral veel kleurboeken en potloden. Van de meeste spullen weet ik helaas de prijs ook niet meer. In Hongarije betalen ze met forint en niet met euro’s. Als ik het nog weet zal ik het erbij zetten.

 

Als eerste heb ik 2 paar nieuwe schoenen gekocht. Eigenlijk had ik helemaal geen nieuwe schoenen nodig maar ik vond ze zo leuk, en een stuk goedkoper dan in Nederland volgens mij. De linkse schoenen van van Adidas en waren ongeveer €45,- het zijn donkerblauwe schoenen met roze strepen. Ik had ze in Nederland ook nog niet gezien, misschien dat ze wel te koop zijn maar dat heb ik dan gemist. Het andere paar is van New Balance. Het zijn zwarte schoenen met donkerroze. De binnenkant is groen maar dat zie je bijna niet als je ze aan heb. Ze waren nu afgeprijsd en waren maar €55,-. En als laatste op deze foto een tas. Ik zocht nog een nieuwe schooltas en vond deze wel heel erg leuk. Hij is niet supergroot dus ik hoop dat al mijn spullen erin passen. Ik denk het wel. Deze tas was ongeveer €25,-.

 

Dit zijn de kleurboeken die ik heb gekocht. De twee bovenste boeken zijn van Richard Meritt. Beide boeken zijn in Nederland ook te verkrijgen en stonden ook op mijn wishlist. In Nederland zijn de boeken best wel prijzig, €12,50 per boek. Ik heb er in Hongarije een stuk minder voor betaald. Ongeveer €7,50 per boek. Dat scheelt aardig wat dus heb ik beide boeken maar gelijk meegenomen. Het onderste boekje zijn alleen maar mandala. Ik vond het wel een leuk boekje en nam hem voor een paar euro mee.

 

Ik heb aardig wat kleurtjes gekocht haha. Het is allemaal een stuk goedkoper in Hongarije. Als eerste de koh-i-Noor magic potloden. Dat zijn potloden met drie verschillende kleuren in 1 potlood. Ik wilde deze potloden al heel erg lang alleen in Nederland betaal je er ruim €18,- voor. Ik zag ze liggen voor ongeveer €10,- en heb ze gelijk in mijn mandje gelegd. Links liggen nog een paar top model kleurtjes, ik vond de kleuren er wel leuk uitzien en anders dan normaal. Rechts liggen twee pakjes gelpennen. De metallic gelpennen waren nog geen euro en de pastel gelpennen net iets meer dan 1 euro. En als laatste de stabilo fineliners. Dit zijn de neon kleurtjes en nu heb ik mijn stabilo’s compleet. Ze waren ongeveer €3,-.

 

Ik kon het ook niet laten om een paar nagellakjes te kopen. Links een pakje van Pupa. Het is een hele mooie donkerrode kleur. Hij was afgeprijsd naar ongeveer €4,-. De twee middelste lakjes zijn van miss sporty. Volgens mij was het niet heel veel goedkoper dan in Nederland maar ik vond ze er wel heel leuk uitzien. De linkse is een (mint)groen kleurtjes en de andere is een glitterlak een goudachtige met roze en zwarte glitters. De laatste lakje kende ik nog niet. Althans het merk natuurlijk haha.het merk heet Missely, volgens mij was het niet heel goedkoop maar ik weet het niet meer precies. Het is ook een glitterlak, er zitten roze en een paar shimmer glitters in.

 

En dit zijn de echte souveniertjes. Als eerst een beeldje van Balaton. Ik heb verschillende beeldjes van landen en die staan allemaal bij elkaar. Hetzelfde eigenlijk voor de magneet en de sleutelhanger. Ondertussen heb ik al heel veel sleutelhangers aan m’n bos hangen en maar 1 sleutel haha. En als laatste de muntjes. Dat zijn van die muntjes die je kan draaien in een automaat. Overal waar ik kom en zo’n apparaat is draai ik een muntje. In totaal zijn we er vier tegengekomen.
Dit is alles wat ik heb gekocht. Niet superveel veel maar toch weer een aantal leuke dingetjes. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze shoplog te zien.

 

Waar zijn jullie dit jaar op vakantie geweest of gaan jullie nog?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , , ,

2 thoughts on “Shoplog vakantie Hongarije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *