Cynthia, Reizen

Srprs.me ervaring

Een verrassingsvakantie, waar je pas op het vliegveld te horen krijgt waar je naartoe gaat, je houdt ervan of je zou het nooit doen. Iets ertussenin kan bijna niet. Ik vind het echt geweldig en dat is denk ik wel duidelijk ook want volgende week ga ik alweer voor de tweede keer op vakantie via srprs.me.

sprs-me

Over srprs.me

Ik zal eerst even kort vertellen wat srprs.me precies inhoud. Op www.srprs.me staan verschillende reizen die je kan boeken. Elke reis heeft iets bijzonders en bij geen een weet je waar je naartoe gaat.

Adventure
Het enige wat vaststaat, zijn je begin- en eindpunt. Hoe je reist, waar je slaapt en welke route je pakt, is aan jou. Step out of your comfortzone. Ervaar vrijheid in haar meest extreme vorm.

Citytrip
Ontdek op het vliegveld welke bestemming jou roept. De meest relaxte manier om een stad te beleven. Wij regelen je vlucht, een goede accommodatie én ontbijt.

Broke
Voor jou geen eigen hotelkamer of luxe champagne ontbijt. Jij bent op zoek naar het ultieme reisgevoel. Een kamer in een tof hostel, vrienden van over de hele wereld en een rugzak vol herinneringen.

Sunsation
Lekker met je voeten in het water. Grab your flip flop feeling. Waar? Dat maakt niet uit. Wij regelen je vlucht en accommodatie. Jij bent verzekerd van een flinke dosis vitamine zee.

Multi city
Voor jou is één stad niet genoeg. Verdwaal in het labyrinth dat Europa heet. Ontdek steeds op het vliegveld naar welke volgende stad je gaat. Elke stad is in een ander land. Proef de verschillen.

Solo together
Alleen op reis? No way. Jij stapt in een dubbel avontuur. Leer andere solo reizigers kennen en ontdek op het vliegveld waar jullie naartoe gaan. Spontaniteit? We take care of it.

Road tripping
Stap in je eigen auto met de bestemming als verrassing. Eén ding is zeker: jouw accommodatie voor de nacht is geregeld. Hoe je er komt? That’s up to you. De mooiste route plan je niet, die ontdek je. Elke weg leidt naar een nieuw avontuur.

Thema van de maand
Ze hebben sinds deze maand een nieuw iets en dat is thema van de maand. Elke maand verzinnen ze een nieuw thema die je die maand kan boeken en eventueel wel later naartoe kan gaan.
Deze maand is het thema Dropping
Voor jou mag het allemaal wel iets extremer. Alleen een one way ticket, de rest regel jezelf. Slaap waar je wilt, kom terug wanneer dat jou uitkomt. Surrender to serendipity en stort je vol overgave in het srprs.thema van deze maand.

 

Zodra je een van deze thema’s geboekt heb krijg je gelijk een mail. Ik vind dat ze de mail op een leuke manier doen. Heel persoonlijk en echt alsof je gewoon met iemand aan het praten bent. Alle belangrijke informatie staat natuurlijk gewoon in de mail maar het is allemaal net even wat anders en leuker geformuleerd. Een week voordat je op vakantie gaat krijg je een brief thuis. Daarin zitten de tickets(in een andere envelop) en een kras code die je op het vliegveld moet open krassen. Een week voordat je weg gaat kun je online de weersverwachtingen bekijken. Die passen ze elke dag aan, je weet dus wel een klein beetje wat je kan verwachten.

 

Eigen ervaring
Hoe we hierop zijn gekomen weet ik eigenlijk niet eens meer precies, volgens mij door iemand van onze oude stage. We hoorde het en waren beide gelijk heel erg enthousiast. Nog geen week later hadden we al geboekt. Konden we ook niet meer terugkrabbelen haha. We hadden toen in maart pas geboekt en gingen in mei al weg. Niet te veel tijd om er echt over na te denken.Die tijd ging ook zo ontzettend snel dat binnen no time de brief op de mat lag. Vanaf dat moment konden we ook het weer bekijken maar dat schoten we niet heel veel mee op. Het was rond de 18 graden en wolkje, zonnetje en regen, het kon dus alle kanten op. Het weer veranderde ook echt elke dag dus spullen pakken kon niet echt. Twee dagen van te voren heb ik mijn spullen gepakt. We mochten alleen handbagage meenemen dus dat was wel een beetje proppen. Gelukkig was het maar vier dagen en is dat best te doen in een kleine koffer.

11178275_870358886368077_6640134128243952954_n

Op het vliegveld aangekomen mochten we dan eindelijk de code open krassen. Ik heb de code gekrast en Celine heeft de code ingevoerd. Daaruit kwam dat we naar Polen zouden gaan. Om precies te zijn naar de plaats Wroclaw. Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar dat maakte het alleen maar extra leuk. Ik had mijn ouders laten weten waar we naartoe gingen en een paar minuten later kreeg ik van mijn vader allemaal informatie over Wroclaw. Dat was best handig want dan wisten we tenminste iets voordat we weg gingen. Doordat we niks wisten konden we ook niet van te voren kijken wat we wilde bezichtigen.

 

Het was echt een geweldige ervaring. Ik zal binnenkort nog wel een keer vertellen wat we allemaal hebben gezien en gedaan met foto’s

Zouden jullie een surprise reis boeken of van je lang zal je leven niet?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *