Cynthia, Reizen

De struggles voor het zoeken naar de perfecte vakantie

Het is ondertussen alweer maart en het leek mij heel erg leuk een keer met een thema te werken. Heel de maand maart komen er op zaterdag artikelen online die allemaal te maken hebben met reizen. Celine zal dus gewoon haar eigen artikelen maken en die hebben hier misschien niks mee te maken. Het gaat alleen om mijn artikelen. Waarom ik hier nu voor heb gekozen is eigenlijk niet heel raar. Ik ben op het moment veel bezig met reizen en er komen binnenkort veel leuke dingen aan.

 

De struggles voor het zoeken naar de perfecte vakantie

 

Ik ga dit jaar samen met mijn vriend op vakantie buiten Europa. Zelf ben ik nog nooit buiten Europa geweest en wilde dat heel erg graag. Dus ik heb snel een paspoort aangevraagd en toen was het tijd om te kijken waar we naartoe wilden. Dat was toch iets lastiger dan we hadden gedacht. Er zijn op het moment heel erg veel landen waar je niet zo makkelijk naartoe kan.

  • Zanzibar heeft in april een regenseizoen. Niet echt geschikt om daar naartoe te gaan dus.
  • In Cuba zijn er geen pin automaten en wordt je veel opgelicht. Niet echt de beste plek om naartoe te gaan dus (al wil ik dat nog wel heel erg graag)
  • Sri Lanka is niet echt heel veilig.
  • Net zoals Mexico. Alleen als je daar je volledige vakantie op het resort blijft is het goed te doen ,maar dat wil ik niet
  • Het leek mij ook heel leuk om naar Madagaskar te gaan maar helaas was daar net een ziekte uitgebroken dus ook dat werd hem al niet.
  • Hawaii is echt ontzettend duur om naartoe te gaan, ook ben je ontzettend lang onderweg. Je kan makkelijk 30 uur daarvoor rekenen.

 

En dat zijn dan alleen nog maar landen waar we beiden wel naartoe wilden. Alex wilde graag op zon vakantie en niet naar Azië en ik wilde niet naar Amerika. Daar wil ik wel heel erg graag een keer naartoe maar dan wil ik langer dan een week gaan. Je zou dan denken dat er niet veel meer overblijft maar er is nog genoeg keus.

Uiteindelijk zijn we er gelukkig wel uitgekomen. Waar we naartoe gaan ga ik nog niet vertellen. Dat zul je in een van de volgende blogs wel te zien krijgen.

 

Tips

nog even een paar korte tips op een rijtje

  1. Kijk eerst wat je budget is. Vanuit daar kan je verder gaan kijken waar je graag naartoe wil.
  2. Wat laat je budget toe, een vliegvakantie of met de auto, binnen of buiten Europa.
  3. Nu kan je pas echt gaan zoeken. Een zonvakantie? of toch liever een stedentrip.
  4. Als je denkt te weten waar je naartoe wilt. Kijk dan nog altijd even op internet naar informatie over het land. Is het wel veilig? Is het niet te duur? Ook moet je altijd de reviews van het verblijf goed lezen. Als er veel slechte reviews zijn weet je van te voren natuurlijk al dat het niet al te best zal zijn.

 

Dit zijn een paar hele korte tips, als jullie willen kan ik hier nog wel een keer uitgebreid over in gaan. Dan zal ik precies vertellen hoe onze zoektocht naar de perfecte vakantie ging.

 

Hebben jullie ook altijd zo’n moeite met het zoeken naar een bestemming?

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *