Cynthia, Reizen, Tags

Tag: 14 vragen over reizen

Ik vond het wel weer eens tijd voor een tag. Natuurlijk moest dat een reistag worden. Na een tijdje zoeken kwam ik op deze tag uit. Ik heb hem al eens eerder ingevuld op mijn oude blog maar dat is alweer zo lang geleden dat er al best wat veranderd is.

wereldkaart

 

1. Welke landen van de wereld heb je al bezocht? 

Dat is denk ik het best te zien op de foto hierboven. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest maar ik vind toch dat het aardig wat landen zijn.

 • Nederland
 • België
 • Luxemburg
 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Duitsland
 • Polen
 • Italië
 • Kroatië
 • Malta
 • Engeland
 • Slovenië
 • IJsland
 • Turkije
 • Hongarije

Als het goed is zijn dit alle landen, in totaal 16.

 

2. Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Met stipt op nummer 1 staat Amerika. Daar wil ik al heel lang naartoe. Toch ben ik daar nog steeds niet geweest. Als ik wil gaan dan wil ik ook gelijk een paar weken gaan en dat gaat helaas nog niet maar dat komt (hoop ik) nog wel. Tot die tijd blijft het lekker bovenaan mijn lijstje staan.

 

3. Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Ik denk dat het een mix van de drie is. Ik kan echt niet de hele vakantie aan het strand liggen maar een of twee daagjes zou ik heerlijk vinden. Ook vind ik het heel erg leuk om van alles te bekijken in een stad maar musea hoef ik dan ook weer niet van binnen te zien. En als laatste natuurlijk nog even shoppen. In het buitenland zijn zoveel andere dingen te vinden dan in Nederland.

 

4. Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Malta, ik vond het een fantastische vakantie en zou er heel graag nog een keer naartoe willen.

 

5. Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Nee en ik heb ook niet echt werk waarbij dat mogelijk is dus dat gaat ook niet gebeuren denk ik. Het zou me wel heel erg leuk lijken om een keer naar het buitenland te mogen voor zoiets.

 

6. Met wie ga je meestal op reis?

Meestal is dat met mijn vriend Alex of met Celine. Maar ik ga ook nog met mijn ouders mee op vakantie.

 

7. Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Ik zou zo snel niet weten met wie ik nog heel graag op vakantie zou willen. Ik ben al eens een keer met een grotere groep op vakantie geweest zoals jullie vorige week konden lezen. Dat vond ik heel erg leuk maar wel voor een keer en niet vaker denk ik.

 

8. Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Uhm, hoe groot is mijn koffer? Om eerlijk te zijn zou ik dat echt niet weten. Ik denk veel te veel. Iets om te lezen of andere leuke dingen te kunnen doen. En praktisch gezien is het misschien ook nog wel handig om kleding bij te hebben en zonnebrand.

IJsland

9. Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Ik ben twee keer in Nederland op vakantie geweest. De ene keer was dat in Limburg en de andere keer in het noorden(ik weet niet meer precies waar)

 

10. Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Ik vind naar een dierentuin gaan echt ontzettend leuk. Zo ben ik ook al een paar keer in het buitenland naar de dierentuin geweest. Toch zou ik kiezen voor een attractiepark, ik zou me daar langer kunnen vermaken denk ik.

 

11. Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Ik zou heel erg graag nog een keer op ski vakantie willen. Maar dan gewoon 1 keer denk ik. Verder zou ik toch gaan voor een zon vakantie.

 

12. Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

De leukste vakantie was denk ik Malta. Het was de allereerste keer dat ik zonder ouders op vakantie ben geweest en het was daar echt superleuk. De vakantie waar ik het meeste en de mooiste dingen gezien heb is denk ik IJsland. Dat land is echt prachtig en ik zou er zeker in de winter nog wel een keer naartoe willen.

 

13. Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Het is niet echt de minst leuke vakantie maar wel de minst leuke herinnering. In 2010 zijn we naar Duitsland geweest en daar heb ik mijn vinger gebroken, heel dom door van de trap te vallen. Ik was er alleen van overtuigd dat ie gekneusd was en niet gebroken dus ik wilde niet naar het ziekenhuis. Na twee dagen zijn we toch maar naar het ziekenhuis geweest en het was dus wel gebroken, oeps. Ik moest toen natuurlijk gelijk in het gips en kon niet meer zwemmen wat wel een beetje jammer was.

 

14. Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Ik ben pas op vakantie geweest naar Milaan en ga binnenkort naar Curacao. Verder staat er nog geen vakantie gepland maar ik denk dat we nog wel een keer weggaan dit jaar.

 

Dit waren de 14 vragen alweer. Ik vond alleen vraag 10 niet echt een vakantievraag maar ik heb het ingevuld met het idee dat ik op vakantie zou zijn. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ik ben heel benieuwd wat jullie leukste vakantieherinnering is. Laat het even weten in de reacties.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

2 thoughts on “Tag: 14 vragen over reizen

 1. Wat een leuke vragen! Leuk ook om jouw antwoorden te lezen. :) Tof dat je al eens in IJsland bent geweest. Daar zou ik ook nog wel een keer naar toe willen! Mijn leukste vakantie herinnering? Poeh… ik denk dat toch wel het moment dat ik in Maleisië was en in de Taman Negara was. Dat was zó magisch mooi!

  1. IJsland is zeker een aanrader, het is echt heel erg mooi daar! Daar heb ik wel eens foto’s van gezien, echt prachtig! Ik geloof niet dat je dat snel meer vergeet, ik zou ook graag een keer naar Maleisië gaan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *