Cynthia, Tags

TAG 15 reisdilemma’s

Ondertussen is het weer in Nederland niet echt lekker en heb ik voorlopig ook nog geen vakantie in het vooruitzicht dus moet ik het maar doen met deze tag. Celine heeft hem ook al een keer ingevuld en ik vond hem wel heel erg leuk. Het zijn 15 verschillende dilemma’s die te maken hebben met reizen.

Praag

1. Zonvakantie/ Wintersportvakantie

Dit is eigenlijk niet helemaal eerlijk want ik ben nog nooit op wintersport geweest dus die vergelijking kan ik niet maken. En daarom kies ik voor een zonvakantie. Ik wil wel heel erg graag een keer op wintersport want het lijkt mij echt heel erg leuk.

 

2. Vakantie aan de kust/ Vakantie in het binnenland

Dan ga ik voor een vakantie in het binnenland. Aan de kust zit je vaak aan het strand en laat ik dat nou net niet leuk vinden. Ik vind het leuk voor een uurtje maar daarna ben ik het vaak weer zat. Ik ga veel liever dingen ondernemen en dat heb je meer in het binnenland. Toch vind ik af en toe een vakantie aan de kust best leuk maar ik denk dat ik vaker in het binnenland op vakantie ga dan aan de kust.

 

3. Europees eten/ Aziatisch eten

Ik denk dat ik dan ga voor Europees eten omdat ik eigenlijk maar heel weinig Aziatisch eet. In het meeste zit ook vlees en dat eet ik sowieso niet. Europees is voor mij wat bekender en wat de boer niet kent dat vreet ie niet. En dat geld voor mij ook wel een beetje haha.

 

4. Weg met vriendinnen/ weg met partner

Dit is dus absoluut geen leuk dilemma en ik kan dus ook echt niet kiezen. Ik vind het echt superleuk om met Celine op vakantie te gaan maar ook om met Alex op vakantie te gaan. Beide vakantie’s kan je ook helemaal niet vergelijken. Met Celine ga ik vaak op surprise reis en met Alex wat meer richting de zon.

 

5. Actieve vakantie/ Luier vakantie

Zoals ik net al zijn vind ik het heel leuk om dingen te ondernemen. Dit is dus dan ook helemaal geen moeilijke vraag voor mij, een actieve vakantie natuurlijk. Af en toe kom ik vermoeider thuis van een vakantie dan dat ik weg ging. Wel vind ik het tijdens de vakantie lekker om eens een middagje lekker aan het zwembad te liggen maar niet de hele vakantie.

 

6. Azië/ Afrika

In beide continenten ben ik nog nooit geweest maar Azië trekt mij iets meer. Ik wil wel heel graag een keer naar Afrika maar er zijn minder landen in Afrika die ik wil zien dan in Azië. ik zou bijvoorbeeld heel erg graag naar Japan, Vietnam en Maleisië willen. En dat is nog maar een kleine greep uit de landen die ik wil zien.

 

7. Barcelona/ Rome

Ik ben al een keer in Barcelona geweest en nog nooit in Rome en dat is dus eigelijk de enige reden dat ik voor Rome kies. Ik heb er heel veel over gehoord en zou er graag een keer naartoe willen. Barcelona is voor mij al een aantal jaar geleden en was ook zeker heel erg leuk.

 

8. Hotel/ Camping

Vroeger zou ik overduidelijk voor een camping gekozen hebben omdat daar veel meer kinderen zijn en je altijd buiten bent. Het was altijd gezellig en er was altijd wel iemand met wie je kon spelen. Ik dacht altijd dat je in een hotel nooit met zoveel kinderen was en daarom niet zo leuk. Nu kies ik toch voor een hotel. Er is nu voor mij niet veel te doen op een camping en in een hotel kan je altijd overal naartoe buiten het hotel. Het is vaak veel centraler dan een camping.

Londen

9. Citytrip / natuurvakantie

Ondanks dat ik een natuurvakantie vaak echt super mooi vind zoals IJsland bijvoorbeeld kies ik toch voor een citytrip. Of misschien toch een natuurvakantie. Als ik aan IJsland denk dan zou ik echt gaan voor een natuurvakantie. Ik vind dat land zo mooi en zo’n natuurvakantie vind ik wel echt heel leuk. Alleen we hebben daar ook heel veel in de auto gezeten en bij een citytrip heb je alles in de buurt. Als ik dan denk aan hoeveel citytrips en hoeveel natuurvakanties ik achter elkaar zou doen dan kies ik toch voor een citytrip. Je hebt meer diversiteit in een stad dan in de natuur.

 

10. Wereldreis/ De wereld zien in meerdere keren

Dan zou ik graag meerdere keren op vakantie gaan. Misschien dan wel naar een aantal landen in een vakantie maar dat is dan natuurlijk niet rond heel de wereld. Door het te verspreiden denk ik dat je er veel meer plezier aan beleeft en er elke keer naartoe leeft. Het lijkt me wel leuk om een reis te maken rond een continent.

 

11. Nooit meer reizen/ Nooit meer je vrienden zien

Mag ik dan wel met vrienden op vakantie. Want dit is natuurlijk geen eerlijke keuze. Dus ik ga gezellig met m’n vrienden op vakantie :)

 

12. Weg met de auto/ Weg met het vliegtuig

Met het vliegtuig kom je veel verder dus daar ga ik voor. Vroeger ging ik altijd met de auto op vakantie en dat vond ik ook heel leuk en het is altijd handig dat je gewoon een auto heb. Ik heb ondertussen al heel veel landen rond Nederland gezien dus dan zou ik toch graag wat verder weg willen om die landen te bewonderen.

 

13. Backpacken/ Cruisen

Ook dit vind ik weer een hele lastige vraag. Ik heb echt een hekel aan het lopen met een zware tas. We moesten in Milaan met onze spullen lopen en ik werd echt al gek haha. Toch lijkt het mij heel erg leuk om een keer te backpacken. Toch denk ik dat ik voor een cruise ga. Het lijkt mij zo leuk om op zo’n enorm schip te zitten en dan ook nog naar verschillende landen/plekken te gaan.

 

14. Alles regelen/ Op de bonnefooi

Een aantal jaar geleden zou ik hebben gekozen om alles te regelen maar sinds ik een surprise reis heb gemaakt kies ik toch op de bonnefooi. Ik vind het wel leuk om van te voren te kijken wat er allemaal te zien en te doen is maar echt al iets regelen doe ik eigenlijk niet meer.

 

15. Roadtrip/ Op 1 plek blijven

Ik hou ervan om verschillende landen en steden te zien dus dit dilemma was voor mij niet zo moeilijk. Ik ga liever drie keer een paar dagen op vakantie dan 1 keer drie weken op een plek.

 

Ik vond het echt een hele leuke tag om in te vullen maar ook wel heel erg lastig. Ik heb daarom ook twee dilemma’s niet helemaal eerlijk ingevuld. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen en ik ben heel erg benieuwd of jullie alles van te voren altijd regelen of juist op de bonnefooi op vakantie gaan. Laat het vooral even weten in de reacties.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *